Рішив змінити масло в тракторі тай забув щотам лишень 15 літрів). Нічо ось підкоплю здам металолом тай куплю новий макамулятор та масло.
щоб завести акварійум тре спочатку риби наловити. а як її наловиш без танамиду? отож бо і воно що ніяк
тю, взяв все разом та й поніс гранату відчепити там не проблема, а от замок все одно не дасть їхати нормально. - вихід один - все разом в кузов )))
От чого немає того не зможу поділитися, а сам рибу ловлю на вудку і спінінг. На крайній випадок купуємо, ось сьогодні буде на вечерю
ну це для тих, хто по гранатах в темі, але значна більшість пересічних громадян (особливо молодняка) від одного виду гранати , може пустити струйку, або шоколадне п"ятно.
діду карасі мулякою тхнуть. лящ, судак, щука то річкова риба все інше то сміття. а сама смачна риба то шпроти та скумбрія копчена, або печена.
Ну не знаю… ми з Віти Поштової та Круглика і Хотова стіко всяких гранат додому тягали, що наші батьки ледве встигали їх топити, або що вони там з ними робили поки ми сраки відмочували після профілактики
В мене десь на сотню більше виходить. Тому я беру по 1-2 пачки, а не блоками, щоб не страшно було і совість не мучила)
непоганий окунець але що з нього одного? ані юшку ненавариш ані незасмажиш ані закоптити чи завялити. тр було відпустити цю пуголовку. отакоєот