агі, агі. не питущий він. тілько і чути узяв пива та горілки та бабів лапав у потязі щоб з хвостова додому веселіш було їхати
Доброго дня! Погодка припаскудна. Збираюсь по дрова на хвазенду на годинку. Металу там нажаль вже нема,) хіба що екскаватором копнуть.
до речі. сьогодня я роздаю корисні та безкоштовні поради тож шикуйсь у чергу та підходь по одному, наділю усім
ну тут два виходи. або плеснути у димарь літру бензину та кинути моцну петарду або узяти болгарку з приблудою та зробити ось так. але тре обрати момент коли сусіди білізну вивисять сушити
Вітаю, карателі. Припхав вже з пошти, питиму каву і почну розгортати посилочку від пана Бека. Зарааз тіко музику поставлю ПиСи: моя кицька передавала привіт котам Черкащини))
я вам тут не за змістовність життя та як з тим боротись розповідаю. я тут поради гарні надаю. оно пан Моранно дуже просив пораду і я йому надав їх. а хвілосовзтвувати я сьогодня ненастроєний. отакоєот. а ви кажете
Вітаюся, товариство. Бачте, щось прогулював останнім часом) Сидів дома, трохи пошкодив ногу. З позитиву, підсів на "Сімпсонів", в українському перекладі. Раніше щось я цей мульт недооцінював) Доу!