Привiтався ! ) Вчора в нас зима була , хвилин з двадцять ) Минулося але осад лишивсь ) Незабаром мо вже й гарбузики саджать тре )
Вечір добрий. Кортик Linder Messer Solingen за недорого нікому не надда https://auction.violity.com/ru/100156374-kortik-linder-messer-solingen
Цуценята народилися 23.02. Це я на перед. Але вже сьогодні другий день підгодовую фарс ком телячим. Так смішно їдять
Повикидайте ті всі червоні лямпи а купіть ось таку: https://www.google.com/url?sa=i&sou...UYkYppp5LF&ust=1552592647800650&ictx=3&uact=3
Роботи трохи підкинулось але не те щоб дуже..Забебали мажорчики, чим багатші тим скупіші, обїжджають десяток фірм щоб тисячу зекономить.. лише час забирають.
Троха гумору ВЕСІЛЬНІ ГОСТІ Йой людоньки!Були не давно на вісілю.Вже так давно не кликали,а тут запросили.Йой ідем!Я і Гані.І шей в нагрузку кума дали..Бо тоже запрошений.Гафія подзвонила,з Італії шоби Ганька взєла його під своя крило...Поправді вам скажу,шо ми на вісілю були дуже давно,ше як дома робили в палатках..Але треба йти бо в найблищі роки вісілів в селі не намічаєсі,а молода з нашого села,шей наші родичка,трохи дівка була гуляща всьо село користувалосі,але добре,шо найшла собі якогос бідолаху,з Тернополі,якшо в його організмі з кальцієм всьо в порєдку,то роги вже бим мали починати прорізуватисі.Вісілє в Ристорані в Прикарпаттю..Мой треба в ристоран файно сі вбрати..Я вбрав слюбний костюм,а кум ше мав з віпускного,трохи був малуватий,але нічо піде,Убрали з кумом фудболки з Італійским прапором.Гафія прислала однакаві..Я дав кумови шєпку з андатри,а сам вбрав з нутрії.Вбрали мотоблок,начіпали шариків..Гафія передала Ганьці з італії платтє,Гані,як сі вбрала ,мой мой,чисто старша дружка..Завели мотоблок і по-гнали,ззаду вчіпили кондзервів,би чути було ,шо вісілє їде.Мой доїхали файно,без пригод,даїшники уже як виді ,шо я їду на мотоблоці,а ше,як зо мнов Ганька ,то ховаютсі в корчі,або відвиртаютсі в другий бік.На почетку Городенки вчіпилисі за нами з десіть псів,в Городенци їх багато .Летє і гавкают,кондзерви таракают..Як підвалили під ресторан,то музика стала грати,а гості всі повібігали на двір дивитисі, лишивсі лиш молодий з молодов..Ми з порожними руками не приїхали,Гані несла під пахов курку,кум гуску,а я пів міха цукру.Як колис по старій привичці.Підійшли витати молодих,курва курка вірваласі від Гані і скочила молодій на причьоску,і запуталасі,молода верещит,а кумова гуска коли він кланявсі вкусила молодого за ніс,той братцю,аж зашмаркавсі,зачев пчєхати..Потім Гусці чос не сподобавсі таманда то погналасі за ним,той сарака ,аж в віходку замкнувсі.Ледви офіціянти ту курку з гусков зловили,і віднесли на кухню.А нас припросили за стіл...Боже,а там на столі всьо якес таке нарізане,якіс такі страви кольорові заморскі, нема ні кулеші ні студінцу,ні фасуль.ми їли шо доставали,навіть з кумом нажерлисі салфеток кольорових,і пережнікали клійонку,шо кубаса в тарели накрита була..Гані слідкувала,шоби ми не напилисі,а ми з кумом поклали за ціль її споїти.Коли вона відверталасі то ми пачерзі у кампот доливали її горівки,через годину Ганька заспівала гірко,через півтора многа літ,Потім зачєла грати в лижки,а потім,я відвів її в гардероб спати..Ну контролер в ауті,мож гуляти.Дай боже куме!Пийте здорові!За молодих!За старостів!Раз по раз друга!О вже нам добре...Кум зачєв відбивну різати ножем,один невдалий рух і відбивна скочила з тарелі,якійс тернопільській пані в дикольте,кум кинувсі вікігати,пані звирещєла,чоловік дав кумови в галамагу,але якос той конфлікт владнали...Потім ми з кумом,ше раз віпили,і захотіли вкрасти молоду і вимагати викуп,зачєли дижурити за рестораном,коли війде.Я приготував мішок ,мав на мотоблоці,би накігти на голову..Гоп шос іде в платтю,трохи сі темно,але вроді молода...Підбігаєм,мішок на голову зачєласі пручєти,бігом на мотоблок і погнали в село,відвезли до кума в півницу.Вона кричєла не своїми голосами,ми не ризкнули мішок здоймити,би нас не впізнала.Але шос голос був грубший,як в молодої,певне захрипла.Нічо візьмем викуп тай вернем,по дорозі закинули на прицеп козу,шо за вісілє,шо козу не водили.Коли ми вернулисі на вісілє,і зайшли до ристорану з козов то увиділи,шо молода сидит за столом...Коза зачєла сіяти боберками,і блеяти.Потім скочила на стіл і зачєла жерти ананас..Нас попросили забрати худобину..Прийшлосі вівисти її і прив*їзати до мотоблока..Тут усі зачєли шукати сваху,маму молодого,дес пропала жінка..А потім,подумали шо сі верне...І вісілє сі продовжило..Ми файно пили за козацьким столом,кум уже шіпилєв,а я гикав ,закусували цицковим пацєм,я повітирав рукі у піджак,якогос тернопільського пана..Були би файно ше гуляли,але тут тамада підійшов до кума і попросив привітати молодят кум взєв мікрофон і сказав ---рас-рас.!----.Шановні гості,дорога родино,я не можу повірити,шо ці курва виходе заміж..! ...Били кума всі,навіть музиканти..Потім згадали,шо я з ним,і шей його кум ,зачєли витати і мене..Добре,шо Гані п*єна спала в гардеробі,а то була би і вона бита..Ледви вспіли заскочити на мотоблок.Нас три рази доганєли,і били.Аж за Городенков дали нам спокій,і аж в селі ми увиділи,шо до мотоблока була прив*єзана коза,язик у неї висів по коліна,а з дійок капало молоко...Рано приїхала Гані,але не биласі,боліла голова,най зная,шо таке бодун... Боже, аж через тридни кум згадав,шо в него в півници людина..Сваха віпила весь компот,і з*їла всі кормові бураки,шо було в пвници то і їла.. Потім знов всі били кума,але не подали заяву,бо родич. В нас в родині така мода,свого бий,але в міліцію не здавай.. Отом побули на вісілю,а ви кажите.....!
я шось пропустив - той "хтось" це новенький під покровітєльством пана Хранителя ? Привітався та побажав !
нє - ну звізда в лобі то ще можна якось не звернути увагу , але відсутність цокири в правиці - то явна поддєлка й груба пародія , короч - то не він !!!
знавав свого часу одного службовця са самого натурального чебурека сина прєдгорій - він за строкову в Єні якось дослужився до старшого сіржанта , потім якось вступив до вишу , якось отримав лінтінанта , але присягу так і не спромігся вивчити на пам'ять аби без помилок і вже присягу Україні просто читав з пляншетки всьо равно курва з помилками , а після привітання спромігся сказати "служусавєцкамусаюзу" . І оці всі "якось" пояснювались його вмінням напрочуд дивовижно вилизувати галіхве вищестоящому составу і ніразу його не вбило струмом