Так, звісно. Колись наснилось, що зроблю голосно і красіва і встигну дременути. А рельні події в лісі показали, що від ФАБ 50 далеко бігти треба.
Аби газ був. Спробую в цьому році,може хоч стояк поставлю. Хотів електрокотел,а Детек цукі тіко на 5 кВт мені дають 380 в. а щоб почтавити 14 кВт котел,треба по 1.7 тис.грн.на 1 кВт.доплатити,це мені за 10, треба 17000 грн.+новий лічильник двух зональний, автомат,кабель і ще х.з.ща що.
Шановному Панству!!!! Доброї ночі!!! Довго не було часу. Скажу чесно скучно за нашими краями! Приїлися вже ці Донецкие степи!!! Тому вечорами буду відвідувати Ваш Клюб!!!!
Треба йти відпочивати, бо трішки набігався за день, надобраніч всім крайні на сьогодні котики від мене.
Не дадуть нам нашою лєктрикою грітись,за безцінь до Європи продадуть,а своє населення обберуть до нитки
Ще мені казок на ніч про єндроний реактор в кожну хату,і скважину до земного ядра,кинув туди кусень тіста,а десь в Австралії в пустелі булка хлібу вилитає,аборигенам як подарунок,а вони шмат золотої руди в дірку,а нам дукати готові.
ну то дивіться самі. я просто бачив такого котла у тель авівзорі хоч його і не називали який саме просто електро то господар азав що дуже гарно та вигідно. а потвм вже в гуглі знайшов що то саме за котел
Хто про що,діду ви прокололись Ьултбулятора це я мав на увазі два дроти в резетку,а на кінцях дротів лєктроди в вигляді лез,ложок,підков до чобіт і.т.д.
Капятільник то заводського виготовлення,а шматок дроту з двома шелізячками то брубулятор,діду вчіть матчасть