Його треба тримати на тонкій грані. Бо в депресії - погано, а коли починає веселитися і хуліганити - теж недобре.
Свідком будете? Ще когось запросіть, щоб повірили. Я написати та сказати можу що завгодно. А докази де? А докази в трясовині. Де, не скажу.
Знов невірно. Вченими доказано: аналізи треба тримати в поліклініці. Ато як же поліклініка виживе, без Ваших аналізів?
Щось останнім часом почав ряст пропадати. Все дитинство, якщо з луковкою виймався то під хатою садив. Ріс нормально. А це всього може з десяток вилізло. А покупний, що з великими квітками росте нормально, квітне довго.
та знаєм ми де отая ваша гримпенська трясовина знаходиться. до речі аи обережніше бо ще і вбивство степелтона вам пришиють. отакоєот
тре якось до лісу гайнути таки. пролісків накопати та рясту мать теж.примітив що в лісі проліски мають більш темніше забарвлення ніж ті що ростуть у дворі
на те що хтось та клюне. хоча можна набрати невеличкого загіну пан Моранно підходе, дідо НІА ви , я та ще дві-три людини та поїхати і дійсно забрати. а як небуде стілько налу то на лічильника поставити чи майном узяти. отакоєот
і взагалі що ви з мене бандита робите га? я законослухянна людина. дідо НІА оно неприкритим рекетом займаєтся і він не бандит. пан Моранно оно рибу глуше танамидом і теж не бандит а я як гасові лямпи збираю так відразу чогось бандит. сорому в вас немає так погано про мене казати