Привітався з усіма, багато роботи напихали. З ранку було -2 і ясно, зараз знову тучи сунуть, і про котів ролік Гарного всім дня.
Вітаю панство з котячим днем! На вулиці сніг. Не звертайте уваги. Це все напускне, на зразок показного антисемітизму. Насправді пан К. добрий та милий дідуган з люлькою.
дивлячись з якого боку дивитись. от я уявив вас сидячим на березі у муляці, жибуринні та жабах з тритонами і мені дуже весело стало від того що я собі уявив.
Доброго дня Знову Хвастов,сонце,хмарі,сніг,бєзобразіє Що дідора,попав,вже шиють екоцид,кримінал,статтю,тєжку турму,шухарі
З кукрі ж Всім добра. Було трохи білих мух та дрібного білого гороху. Ти-ги-дим, ти-ги-дим, ти-ги-дим ....
шити можуть все що завгодно, мені на теє байдуже. най спочатку доведуть а от з цим в них великі проблеми.
та яка в біса кукря!? то біллхук звется. чистий господарчий струмент і ніякого криміналу в ньому нема.
най спочатку теє в мене знайдуть тим більш що пан Моранно сам зізнався втще що такеє виробляє часто-густо. і доказ є , самолічно написане зізнання вище. отакоєот
ну ви як маленький. а де ж іще аналізи тримати як не на столі?! вони ж у слоїку та і поклади десь в інше місце то забути можна. тож тілько на столі і треба. отакоєот
Діду не переводьте стрілки на пана Морано,вашмосць може врятувати тільки генеральне доручення на клюню на моє імя
діду це рекетом звется і от за це саме вас чекає тєжка тюрма. отакоєот. ще один доказ що клюб перетворився на збіговисько кримінальників та опг. один рибу танамидом глуше а потім увесь у жабуринні сидить інший рекетом займаєтся та чавунку розбирає потроху. якийсь суцільний жах а не тема.
Та який там рекет,це навпаки я непокоюсь діду за ваш добробут та збереженням унікальної кулєкції карасінових шкарабаньок та іншого рарітєтного майна яке ви діду натягали непосильним трудом з підприємства на якому працювали
В мене по вулицці світло вимкнути, хоча погода нормальна, капаліксісу нема . Робота стоїть я байдикую, опалення, кавоварка, холодильник теж нічого не роблять _) О, доки писав, увімкнули падлюки _)