Доброго ранку паньству. На дворі +1, поки тихо і спокійно. Буду сьогодні робити з дерев мусульман і євреїв. Випробую новий струмент.
Тут же як, з патріотичної точки зору? Якщо зараз не знищити всю рибу (струмом і танамідом), ліси (кругляком та бурштином) та землю (безкрайнім рапсом), то вони можуть непошкодженими дістатися кацапам (задурно) та гейропейським жидонеграм (за транші). Якщо не безпосередньо, то наступного покоління, яке займатиметься виключно ловлею покемонів. На наш вік вистачить, а далі - не наші проблеми. Якщо будуть нащадки розумними - дременуть світ за очі, а дурними - то так їм і треба.
в німаків такого небуло на озброені, в англійців було ще щось подібне було в італійців. втім зазнимкуйте та покажіть і бажано щоб було видно тавро. вітаю панство. сонячно, тихо, прохолодно проти ачорашнього. прогноз каже що вночі ще невеличкий морозець буде.
І ще за екологію: https://glavcom.ua/kyiv/news/na-rus...tastrofa-stavsya-masoviy-mor-ribi-576454.html Так що краще підривати - хоч 25%%% піде на користь.
І яка за це стаття світить? Ви ж знаєте. То і кажіть скільки років треба буде відсидіти за: голосно і красіва....
що таки вирішили скористуватись моєю гарною порадою щоб бути завжди з рибою але побоюєтесь наслидків?
Підбурювання, через ч. 4 ст. 27 ККУ. А так, взагалі, за це потрібно нагороджувати, з підстав, "щоб кацапам не дісталось".
Ні в якому разі. Не користуюся нічим забороненим. Дотого я вже давно з обережністю та острахом дивлюся на Ваші так звані поради. З гумором в мене не завжди складується.
а оце погано. це дійсно дуже погано. без усяких жартів кажу. треба намагатись в усьому бачити позитив та жартувати як би воно небуло тєжко
А який позитив в тому, щоби гепнути озеро а потім сидіти, глухим на березі увесь в муляці, в жабах та тритонах? Це вже в мене було. Не смішно і не позитивно.
Пане К%%%, тут вже процес пішов! Цих хлопцiв пацаватих знаю я, Вони природи рiдної не люблять, Нi фауни, нi флори, нi пташок, А люблять тiльки пляшки i гандони, А ще консєрвнi банки, Фотографiї поскуднi iз “Плейбоя”.)М(