та ніфіга. кукрі то окрема тема. а оті сучкоруби ведуть свій рід від прадавніх серпів якими користувались і у німетчинні і у франції а згодом з раньосередньовічної вранції перекочували до англії. хоча і англійці мали свої серповидні ножі в друїдів. в ті часи коли індуси з непальцями ще голосракі по бамбуках лазили та в обізян банани відбирали. отакоєот.
Я про форму з попередньої сторінки. А тії голосракі вломили в ножовому бою англійському експедиційному корпусу так.... що мали домовлятись та миритись задля проходу до Тібету. Отакеот. Звідти і гвардія в Лондоні зьявилась. Алеж все одно різні сторіччя.
ще раз кажу що то геть різні речі і мають різнікорені походження. у прадавньомк єбіпті теж мались серповидні мечі так само і в турків ятагани були але ви чогось не кажете що то індуси поцюпили в турків форму ятагану та зробили свій кукрі хоча вони більш схожі за формою. отже не треба мені доводити на вербі груші бо я таки трошки вивчав це питанні і білл хук ніякого відношення до куркі немає хоч трохи і має схожу форму
Ви ж не любите рибалку. Навіщо в цій темі вже сотні разів таке пропонуєте? Після вибуху вспливає 25-30% риби, що була в радіусі ураження. Вся інша тоне бо в неї лопає повітряний пузир. Я давно рибачу і багато років плавав з аквалангом. Бачив нислідки такого ставлення до природи. Колись, коли берег був берегом, людей які глушили або травили або струмом били - обмотували сітками та притоплювали. Зараз, нажаль, берег змінивсь. Берег людей більше не вчить. Кругом самі злодії. А поліція ходе по набережній та старим дідам виписує штраф, за другий гачок. Нє, вони сітки не знімають, шаланди, що драгами зимувальні ями рвуть не топлять бо ненажери скрізь. Тою весною рибаки поліцію вже ганяли матюками по Русанівці. А що ця весна покаже?
привезете знов мабуть, буду підбирати антуражні з інших пралок. тіко пресостат незнімайте бо там проводків багато за третій раз зробимо.