Та нєє, я її трохи потім розібрав, то плата була чорнява та в сажі. До того ж у неї крепко почав іржавіти корпус. На той момент були гроші, то я не став морочитися та й купив нову, а та поселилась в літній кухні.
Доброго вечора Цілий день світла небуло,десятку дерево порвало Десь в селі були ножі для різки бураків з цукрозаводу,гляну якщо родичі не здали на метал
та то ви не про те - вони чекають на своє ісконноруськоє свято 20 квітня , тим більше шо в цьому році юбілєй (рахуючи з 1889 р ) буде особо пахвостно і помпєздно
діду а зазнімкуйте ті ножі бо иені треба щось важке та здорове щось тіпа тесака кухоного. одну штуку хочу зробити. мо ваш підійде. і розміри обовязково тре
та хто-хто ??? його ж хомнячьйок і кладе ті купи по всьому правобережжю - он як сніг звйшов то сам дядько Хранитель казали шо весь двір та прілєгающіє областя були відмічені тими купами
Теееее, лушпинням... Я років три тому в дров´яний котел цеберку горіхів насипав (вони трохи прицвіли). То хвилин 20 спостерігав майже метровий стовп полум´я з димаря. Зате сажу потрусив.
До речі оці ножі в різці закріплені нерухомо,на завнішньому корпусі машини для оперативної їх заміни,а бураки крутяться для різки хитрим таким вентилятором. https://www.google.com/url?sa=i&sou...aw3T3m7EaTH20UjX_RjVPEkS&ust=1552422212489430
так мо панові Топазу ліпше утягти десь такую хвігню замість того щоб майстрячити оте що він вигадав, га?