з корінням вивернуло,земля добре волога вона гіллям зачепила дроти і вони сплелись,то хлопці розплутали і дві цеглини причепили бо вже розтягло шо торкались... дрова да,завтра приклади не годяться
Вітаю панство! Щось і в нас вітер розгулявся, дощу вже немає, але за вікном стугонить. Сяйво ще не вимикалось, але чує моя душа що завтра на праці буде чим зайнятись з такою погодою.
Троха гумору ПОТОЙБіЧЧЯ Шо люди!Вже чекаєте на вуйка Місі? Сон вас не бересі..Думайте я вам казочки вповідаю.. Аяя,я житє видів. Кілько всього пережив..Та добре вже вповім вам на ніч... Це було в тєжкєх дивіностих,процвітав рекет. Тєжкі роки були. У нас в селі ше трохі дихав колгосп,дихав по-через раз.,але ше був..Я як справжний газда ніколи не вертавсі з порожними руками.Бо то великій гріх було іти з колгоспу,і нічо не нести... Ну і я багато не ніс,лиш мішок зерна,порєдний міх. Іду думаю попри цвинтарь,би менше виділо людий..Тай мерці нікому не скажут,у кішени мав флєшку шо за калимив.. Аж лиш дойшов до цвинтарі як з дороги машина засвітила фарами. Ади напасть,це певне голова,колгоспу їде,курва,а я з міхом зерна,капец. Йой машина їде прямо за мнов до цвинтарі.Я шусь помижи гроби,мішок кинув,а сам не знаю куда сі маю сховати...а фари вже світі за мнов. Дивлюсі свіжий гріб,вінками вкритий,якрас позавчера бабу Гафію поховали.Я бігом заліз межи вінки,шец вкривсі вінком зверху. Йой а тут під'їзде машина,і прямо до цего гробу де я лежу.. Йой як на ті чіси,крутий джип,нє, це не голова той на бобику їзде.... Війшли з него штири мордовороти,і вітігли якогос хлопа звєзаного.. Один тримая пістолєт,в руках. Кєнули цего звєзаного якрас недалеко коло мене. Каже той з пістолєтом----Ну шо кажеш де бабки. Той каже я не маю грошей хлопці....Не грай кіна...!Ти видиш куда ми тебе привезли,..Тут тобі амба закопаїм і всьо....Будут мати черваки,що їсти.. Другий каже .. --Серий,шо ти з ним граєшсі ,ану заллєм йго горівков може розговоресі,тай як нє то застрілим,лишим коло него пістолєт то подумають,шо напивсі тай застрілився... Витягли флєшку розкуркували..І тут один каже,шо тут так з під вінків смердить,певне померлого за мало зарили... Скажу вам чесно то трохи від мене пахло,але то з злости ,але то дурне... Взєли ті флєшку і почєли того горівков заливати,той крутит писком,не хоче рот відкрити,а ці кричє,пий,пий я тобі кажу,пий скотино! І тут,мені шос стрілило в голову я витягнув руку з під вінків тай кажу дай я віп'ю...... Я думаю,шо в них дуже крутий джип був,як на той чєс,бо завівсі без ключів,з першого разу,ключі загубили,а заскочили в машину не відкриваючи дверий... А жертва за сикунду сі розв*їзала і щезла в невідомому напрімку ,лиш шнурки сі лишили... Віліз я з під вінків,допив флєшку,шо лишили.Закускі не було..Хотів закурити.Але сірник дез віпав.Зачєв шукати .І якос зашпотавсі і впав у свіжо викопану яму зверху на мене впав вінок.Троха в*єзи не скрутив..Це нині вдень хлопці вірили на бабу Кацю,завтра мают ховати...Пробую вілісти.Та де там ,ті піяцюги таку глібоку яму вірили,так,шоби баба вже точно не вілізла...І дерсі і скакав..Ніц не віходе...Сів я в куті змучивсі,шей закурити не можу без сірників..Але чую хтос іде,якіс двоя..Кавалір і дівка..Шос говорі...слухаю...Він каже--- Не трясись,зі мною нічо можеш не боятися.Я нікого і нічо не боюсі,я в дисантурі служив..Я можу вижити в любих умовах...От я,коли не можу спати в ночі ,на цвинтарь іду покурити,в мене нерви,як канати,не бзди мала,Ваня з тобов !Вітіг дзигар закурив і плюнув в яму прямо мені на голову...Як крикну я з ями,ти куда плюяш йолупе..... Цікаво би знати,хто з них перший добіг до дому,бо розбіглисі в два боки .Ех ходьби окурок з гранев кинув в яму,я би прикурив...Вікіг я з кішені флєшку,ввалив з горла скрутивсі клубком на дні ями ,вкривсі вінком тай заснув.... Пробудивсі від того шо оркестир грає,Мой бабу Кацю несут ховати..Лиш процесія підійшла до ями я як заверещу ЛЮДИ !ПОМОЖІТ! ВІКІГНІТ МЕНЕ З ВІТСИ!Зразу стала секундна тиша,а потім хаус..Ті шо несли бабу кинули домовину перші,і за ними аж сі закурило ..Музикі покідали труби,і побігли другі,ксьондз підкотив рясу вище колін і перескакував через два гроби зарас.Паламарь загубив кадило.На цвинтарі стало тихо,і тут мені на голову упав бубен,шо музикі кинули ,і спас мене бо я став на него тай віліз з ями.Навкруг ні душі,лиш баба лижит в домовині..Добра небіжка була, най з богом спочивая.Перехристивсі я, узєв один вінок,би Гані доказ був ,бо не повірит,Мішок з зерном приклав вінками,не буду в день нести,прийду в ночи заберу..Ганька не дуже повірила,думала шо я в гречку скочив..Але шоб застрахуватисі на майбутнє ,дописала на лєнті,того вінка,шо я як доказ привіз---МІХАЙЛОВІ---ВІД КУРВІВ..і вчіпила на стіну коло ліжка ,би я пам*їтав..Дуже радикальний метод,але помічний....Бабу поховали,аж під вечір..Ксьонзови віск зливала Баба Бальційка, а діка підкурювали..Музикі тиждинь в труби не могли дути,бо воздух проривавсі ззаду....Отаке було,а ви кажите..... Р.ДРОНЮК.8.02.19р
Доброго вечора товариство. В нас маленький апокаліпсіс продовжувався сьогодні, знов зранку до пізьнього обіду не було світла, погода була вся, сонце, вітер, дощ, сніг,град. На вечір все устаканилось. Що буде завтра передбачити неможливо. Сьогодні получив на новій садову пилочку. Завтра намічається обрізка дерев..якщо погода дозволить.
Приїхав з Ічні. Мотався у справах. Під Черніговом на трасі машину вітер росхитував, як кораблика під час шторму. Отакеєвот..
Також знаю, де колишнє жорно лежить... Двійко п’яничок (татусь і син) на продаж тягли але покупців так і не знайшлося... мабуть всі злякались того камінця. Так і лежить на узбіччі в селі, тин підпирає. Добрий вечір всім! В столиці все більш-менш добре. Весна...
У мене є стара стіралка «Indesit wite107» здається. Там таке як блок керування крякнув. Помпа має бути жива, то як треба, то можу розкурочити на запчастини.
Таки хлопці порубаних зажали Я покришками топлю, а це щепореза буду робить моторку вже придбав гілля повне подвірря на фазенді тай під путями чи посадках його повно..
Аще можна ось такі теплі хатки будувати. https://stavba.ru/materialy/arbolit/karkas-dlya-monolita.html
Ні, вона почала жити своїм життям спочатку- то зливала- заливала воду, то вимикалась, а потім сконала зовсім. Вже всьго не пам´ятаю, років 6 тому купив іншу Samsung.