Привітався з усіма, не вистачає часу читати і писати, всім гарного дня, тікішо град випав невеличкий і вітерець здійнявся. Пішов далі працювати.
Вітаю панове, сурово і холодно - 5С вернувся з рекону , пане К я знаю одного таваріща який йшов вашу клуню експропрірірувать але я його зупинив на полі бою, то отак і пролежали " мертвими " до кінця дійства. як казав пан К, поближе до штабу і кухні і моїх останніх експропріріруваних 60 грн Хенессі.
Відобідав. Домашнє копчене сало на скибочках чорного хліба з домашнім хріном, смажені печериці з сиром, трохи смаженої рибки і болгарський перець в солодкому розсолі а ще 3 румочки цілющої від пана cer і все заграло новими барвами. І я вже не такій злий. Бо ось тільки закінчив ремонтувати, що жінка за вечір наполамала.... Та в пляшці на раз мені залишилось(по 3 румочки пю), отже вже на цій неділі почну розповідати, шановному паньству, які смаколики мені перепали від пана Корифей, на 8 березня приїхали. Звісно вишлю пану алаверди, якраз сьогодні я і вирішив, що сами... А на вулиці губатий такий, що ламає гілки і дерева під хатою, інколи повз пролітають собаки, коти і маленькі веселі дітлахи.... Всім добра в хату!
кручу кальоса , з ночі не спав то торха кальвадоса мекнув як допінгу . в неділю мали шашлика поїсти а гембатий не дав . зараз гембатий трохи вспокоївся то дружина побігла розпалювати . головне вспіти пивом їх поливаити ... хто в тємє той знає
Барона Карла Мініха, самовивіз предоплата))))))) а з вітряка не допер 90Х40 см було але хтось таки спер
Всім привіт,як ся маетеся?На вулиці + 6,зранку дощ але вітру немає.Дістав на праці 14 піддонів,розібрав та припер додому.Буде обшивка на сарай))
і в нас,оце тіки світло зявилось,коло бубліотєки ялина впала,перекрила вхід на виборчу дільницю,завтра буду з пилочкою граться...