Та ото був з комка будндесівського спригнув, шпацірував в шесртяних бруках та в тілогрєєчці савєтськії нульсовій , феншуйнійфеншуйній, аля моєномєр245
нема ... нема сили відмовити , аби були в наявності ... бо той гараж так захламив шо вже сам нічого знайти не годен . оно радіва предлагаю з якими награвся , а ніхто не бере , шось не то ?
НАПІ́РНИК, а, чол. Мішок із щільної тканини, куди насипають пір'я для подушки або перини; http://sum.in.ua/s/napirnyk
в моїх 4-х фотіках теж різні гнізда, соня підходять до канон, кодак до нікон але радує що є вставні флешки, витягнув та скинув на комп все.
Єврейская красная шапочка , мама так и сказала , детка доченька, стой на своем...с капустой по 5 с мясом по 10 бабуля попала.
та біс з ним з тією назвою. головне що нема що впхнути в тую маму щоб зарядити акум та світлини та відео на комп завантажити. отакоєот. а ви кажете
Привіт камраден ! Вирулив я сьогодні на подорож в ліс. Заправився узваром і потопав на позішен.... По дорозі купа ямищ....Надіюсь це дупла мамаш,шо родили цих дегенератів..... По дорозі до локації такі капаніри... Потім такий приблудас,підскажіть шо воно таке ! Вже майже 10 шт маю,а шо воно ...... І на 13 км маршрут монетос 1800 крейцер,ушатаний,але піде. Вітер вигнав з лісу,бо був кашмарний. Ласкаво просимо до сезону весни !
А ви шо не тато?чи не влазить?То обстругайте Пі.С.і.Виходив цігарету випалити.майже повну пачку залишив в автівці.Перешукав.немає.і в хаті.ніде немає.Мать хлопці захотіли покуритиа зара дадуть знак випити по 50.Куди я в сраці дінусь
щоб так скидати на комп одного шнурка мало, треба буде ще програмне забезпечення для цієї моделі камери, простіше купити кардрідер.
Ще більші були,.....шо за прибор,може то з георадаром якесь дурне лазить,ямища кашмарні валить всі біля дороги лісної. Короче колись зустріну того деграданта і напою його "узваром"...