Колись і я так катався,двойна крига,знизу крепка,а зверху пішла вода сантиметрів з 30ять і замерзло так собі,то я застряв між велом і кригою,насилу виліз,подер трохи між ногами,скупавсь повністю... Доброго вечора панству !Працюю.
я законослухяний громадянин та статечний пан і ні про які рекети-шмекети ані сном, ні духом незнаю невідаю виб ото не камизились а подякували за те що я вам гонорові дзигарики знайшов і пан Топаз зголосився їх вам відправити забезплятно. майже без примусу. отакоєот
пане corbie ваш заказ майже готовий, ще маноментра знайти нннада. вам і на аерограф зробити і на скати накачать ?
Доброго вечора панове. Після праці сижу відпочиваю. Сьогодні на дворі було харашо і красіво, сухо, без вітру.
Панове,нівкого не завалялось лишнього шнурка USB до фотогапаратіка занедорого.,там таке гніздо трохи менше за телефонне...
ну пневмовикрутка врядчи компресор то накачає 10-ку але непідтримає при використані той тиск. вам красить чи самі вже у червоний покрасите
чули шо п'яний русцькій капітан судна протаранив маскрізь міст та круїзне судно в Кореї - почалось вторгнення ??? https://storage2.censor.net/video/3/280219_pus.mp4
Рибу в клуню! Четвер добігає.... Губатий наробив безладу, геть усе попереветрав, розбив шкло в дверях.. Але тепло , на зараз +11°, балдєю..
Прийшла сумачька, в акурат по розмірах, як для мд шилась, гітароподібної хворим, під лопату та катуху З середини прорезинена. Одне відділення розділене товстою м'якою перегородкою, що запобігає контакту рискаля з приладом. І окреме відділення дуже вмістке, без проблем війшли черевики, куртка, ще лишилось на термос пляшку і парастас. На вигляд інтеліґентна , акуратна не зважаючи на вміст. Одним словом гонорова .
Маю від кенона, заряджаю через нього дейвуса, і ще два ідентичних від реєсраторів, можу наподарувать.. Але вхід більший ніж в гандроїді
агі ... хфото гнізда , є всяких різних , колись в молодості ними торгував ... дивіться внімательно , бо вони сука різні ...
То херня , хто там в лісі бачиь... А в місті зручно. Хоча зазвичай добираюсь самоходом, але буває зо потрібно виходити в центр де напірники відбирають