Дякую пану Беку за ремонт мого танку тільки що припаркував в бункер, понакидав моторні кришки все працює. тільки той кляпан воду не тримає, я думаю що то не страшне.
ну от як зявиться то ми в нього чемно попитаємо. без застосування праски або паяльника, а от якщо він не буде таким чемним і не скаже добром тоді вже застосуємо мєтади убіждєнійа
оце через таких в нас і нестабільність - має цілий автопарк , отже він олігарх а розраховує ще й на субсидію Привітався !
всьо вже на тєжкій праці , цмулив сьогодні кальвадоса трохи (вже останній) ну тай з паном Моранно поділився , а шо дєлать , Вчитель
ану , ану с єтого мєста по падробнєй ... мо в 90-х рекетом промишляли ? га ? от звідсів і любов до працентів ...
Ну от сьогодні заблукав у будні нарешті. Доброго вечора, шановні карателі і хунта)) Пане @Topaz81 , фрацузи фыат не роблять - Фіат то чисто фашистська машина)) Італійська )))
гембатий сьогодні вже до 27 м/с . дув , аж каструлі з відрами льотали а на завтра пориви до 35м/с. передають
Доброго дня будьте здорові! За бортом +9 вітер дме ріллю сушить. З хворобою майже досягли консенсусу, вище ніж 37.1 температури не було.