Якщо я продав свою пятірку років з десять назад другу, той свому другу а той ще якомусь другу, А ахтомобіль то на мені, як посовітуєте зняти я незнаю в яку область її вже загнали..
Аккурат вчера ж поздравлял с днем ангела и просил передавать ему привет, но откуда ж тамошним альтернативноязьічньім бьіло знать, що це таке. Они тогда ещё от рачье-свинособачьёго 23 февраля не отошли.
Машина рахується власність покі стоїть на обліку, зняли і робіть що заманеться хоть будку для хомьяча, за Вами вона вже не рахується
Ничего не поняла.. Вы со свинями что ли по ночам разговариваете или с раками? Ну да они же только хрюкают и ваших речей не понимают... Зато слушатели благодарные. Не спорят и не кусаются...
[QUOTE = "cer, post: 11989699, member: 16375"] а это как? дакументив то нету [/ QUOTE] справка выдается, что машина снята с учета с выбраковкой.
не залежить від області - адмінцентр проводить операції з власником за бажанням власника , тобто йдете й пишете заяву , вірніше вони самі друкують за вашою згодою та ініціативою , процедура та сама - якщо ви бажаєте зняти то вказуєте причину відсутності автівки ( при відсутності документів та номерних знаків то варіант тільки крадіжка або залишилась в тимчасово окупованій зоні ) , тобто з моменту подання заяви всі трабли вже на совісті третіх осіб
агі , якшо так можна то я маладєц , ні один транспортний засіб на себе не аформив ... блин а може під заставу можна чуже авто
Отака була картинка ) . Три жужика усi бiлi , йiздить один ) Номери з дорученням з одного , зтраховка з другого , кузов з третього , двигун з того де зтраховка. . Зупиняют у Кириливцi . Виходжу , глянув ще на температуру - 110 ) Даю макументи -розлядаэ ) Вiдкриваю капота та починаю залядать . Бачу кинув документи, дивиться пiд капота . А я як плюну смачно шмарклями на двигун . То э дiйство тре було бачить , звiсно . То ж не пательня якась там чи праска . Шмаркля навiть i не долетла ... Тiки пшик i фсьо . Пара . Той вiдскочив та як заголосить а шо таке шо таке . Та нiчьо кажу , норм . 50 км пройiхав , а шо ? . Вiн каже щасливойi дороги та пiшов . Хотiв запитати в нього а грошi ? , Але застидався , мо йх i правда тодi в нього не було . А взагалi за 5 рокiв пересування то единий випадок коли зупинили . ))
батько казав шо його знайомого на жужику коли зупинили й доіплись та почали розводити на краснийсвєт і запах алкоголю - просто забрав свої речі , ключі та акумулятор , замкнув дверцята і пішов на зупинку - так полюціянт біг і кричав шо "ладно дєд забірай і нівийопивайся " бо жужика залишили там де зупинили - прямо під мостом коло мнясокомбінату
Ото найголовнiша перевага ! ))) Обов*язково тре мати торбу для камулятра та лiтру бiльзiна . Козаки не здаються .
пан К.знесіть будьте добрі отого генерала в попєрєднікі за образу опонента,Мови.і тд.бо я тисну поскаржитись.а .реакції немає.