Та вiн вже фсьо . вазньосся )) Розчлiнив. Потiм Господар першого жужика прибiг , плякаэ , От , вiн iнвалiдний був , списать не можуть тре папiрэць . От. Пойiхав де здав -кажуть намаэмо права папiрцi давать . Приймать то таке , але юрiдично нiзя . )
чого?в нас до пердоляних польських блях,за копійку часом штуку паперів хотіли.тіпа катки, тюнінг, музика.
ото Ви шустрі , а я ще нічого не відправив я зробив проще , майже по ціні лома продав авто , майже на ходу , а жадін таки є ...
і всі вони на вас висять в базі якщо зареєстровані на вас були , якщо ж ні - то можна шо хоч робити і навіть десь цими номерами на камеру під червоний проїхати й "фак" показати з вікна Привітався до товариства
Идете в Бывшее ДАИ и пишете заявление на снятие машины с учета по причине: ( утонула, сгорела... что придумаете.) А потом можете сдать на разборку или продать по запчастям... По запчастям получится дороже.
до речі. при наявності паперів можна ж номери на бляху поставити і всьо. ніякої розтаможки нетреба, подвійний гешефт. отакоєот
для списання через вибраковку треба документи та номерні знаки , власник та паспорт і заява . якщо то уазік чи вантажна - то треба знімати у військоматі
у військоматі в першу чергу на заяві власника ставлять "одобрямс" і потім власноруч рубаєте номери аби не дістались баризам і всьо - свабодьєн
З 1987 року тілько одна автівка була зареєстрована на мене.але й ту продав в минулому році.Тре йти в мрев знімати з обліку.або робити акти.шо вони закінчили своє існування приоднім шляхом.Згнили.кузов відновленню не підлягає. Пі.Сі.Мій кум в свій час пригнав і продав з Поляндії 17 чи 19 автівок.Але на сььогодні 7 штук ще на нему.Замість субсидії.грає на балабайці.
якщо за свідоцтвом про реєстрацію ви і є власником , а якщо просто доручення чи якісь усні домовленості - то звісно власник буде колись мати трабли , хоча власник на те і власник шо може написати заяву про зникнення за невідомих обставин і тоді вже трабли будуть у вас
актів не треба - просто я як власник хочу зняти з обліку в зв'язку з вибраковкою і все , заяву мусять прийняти й ніяких актів
[QUOTE = "Суер * Выер, post: 11989634, member: 13071"] Вчера у вас были именины. Головка не бо-бо? [/ QUOTE] Чего же Вы меня не поздравили? А как ваша головка? Работает? Вы ее главное в сырости долго не держу, а то ведь не неров время приболеет: D И поникнет: D