пане Юнкерс ви б відразу посилання давали...а то я так розумію десь кацаповата вспливла а ти тут сидиш і не відаєш... доброго вечора панове!
В нас вже лебеді прилетіли, радіють гасають по воді що діти малі. Що не кажи а рідна хата то не якісь там Египти, чи куда вони там відлітають.
ну от і буде нагода встановити вальбер _) панове, настав той час, щоб зробити групу в вальбері для вирішення побутових питань на випадок завалу сайта, чи ще якоїсь какаклізми/капаліксісу, а може просто подуркувати бажаючи, закидуйте номери мені в приват, буду додавати до групи ...
Скину зараз а приват номера, бо в мене аж три оператора і тікі один під інтернат і вайбер. Хоча бувають в такій місцях де ледь нічого не тягне, а якщо і тягне то часу немаю
Слухайте, переставайте захворювати. Не думайте, що якщо я сюди бацилу приніс,то її треба обовязково брати до рук)
Що сьогодні вечір жіночок у білих халатах і без них? Тільки пану К не кажіть бо знов почне реглямент кричати на усю хату.
Доброго вечора Сьогодні в черговий раз відкрив сезон,до динариків не добрався бо ще снігу є трохи,то довелось трусити таверну,організую сплав на байдарках по р.Рось,байдарки,харч,алкоголь ваш,передоплата мені