Вітаюся. Вітряно,якийсь +. День почався з маленької приємності-хтось перевів на карту пару гривень. Хз,ніби й не продав нічого,і спитати нема в кого - написано,поповнено в терміналі самообслуговування. Зясується може потім)
зара вже хвала пану богу нарешті можна тризуб поставити. та і кройц то кройц, нічого жахливого, а от коли пентограма то дійсно хріново.
Вітаю шановне панство!!! Нешановномуциганствутежнехворать! Погода какашка, лежу біля Старої, думаю яку б ще книгу пану Камуняці подарувать.
в таких торбочках головне щоб ручки неповідривались. бо було раз. їхав від родичів а вони подаруночків надарували і вийшло що я був обвішаний тими клунками що твій верблюд в каравані. отже виліз з потягу у києві клунки у камеру схову запхав у дві скринькі бо одної замало було та і побіг швендяти києвом бо до мого потягу часу було багато. а там у києві хто був той знає поруч з вокзалом ринок є і ямі і купив я там такую торбу, велика, гарна, красива. запхав отії усі клунки туди та і попхав до свого вагону. і не дійшов я до вагону лише три кроки як ручка раз і порвалася. торба впала, бо в іншій руці ноута ніс і я його в першу чергу рятував. ну більш менш заліз до вагону дійшов до свого місця і тут рвется друга ручка і торба падає другий раз але то вже псусте, вже в купе. а потім зателефонував другу щоб зустрів та домоміг дотягти торбу до таксі. отакоєот. а ви кажете
Бундесячі парашутні торби будуть помічні. Але якщо їх гарно напакувати, то є далеко не нульовий шанс, що відірвуться руки За бортом +2, небо похмуре, губатий не дме. Хвілософський філіал понеділка.
руки то фігня. головне щоб усе вмістилось та хтось на плече піддав а там вже до хати дотягну якось))))
вітаю панство. припхав з тєжкої праці перечитав усе що накнопали під каву та цигарку. на дворі гарно, тепло та сонячно мать таки весна незабаром
Доброго дня будьте здорові! За бортом +3 хмарно, якісь катаклізьми, то сніг то дощ, відчуваеться наближення березня. Намолотив свиникам обмішки,зараз чай попью, та піду поделку на 8 березня робити. Жінка на роботу закомандувавла переноску кошерну зробить.
Радянські парашютні торби були теж дуууже гарні - дві в мене були: одна від запаски, то там пакував пусті пляшки з балкону щоб занести до пункту, а друга від основного - то до неї мона було цілого кабанчика запакувати!
Доброго дня доброму товариству! Тепло +8, соняшно та приємно!" Тут хтось мене критикував (пальцем тикати не буду, але усі знають, що це пан %) за те, що у моїй кулєкції немає С96 та Р08! Тоє спєціяльно для того пана заміщую маленьку хвотосесію на тему отго останнього (може перестане чіплятися):
Привітався з усіма, трохі прихворів, но напрацю треба за вікном хмарно з проясненнями +5. Гарного дня усім, буде час буду писати, бо багато клопотів маю.
Аж слинка потекла... Заздрю, що маєте можливість не тільки мати та збирати не зіпсовані , правильні речі, а і користуватись ними в своє задоволення.