вони вже балувані стали - їм треба спочатку шось подарить , поухажовать , а потом і дадуть залізти а он кацапські ті вже давно перейшли на натуральний обмін
Вітаю чесну кумпанію! Я колись з СВДшки стріляв по «Корсарівській» передній пластині метрів з 50 під майже прямим кутом. На пластині лишилась подряпина, але сама вона відлетіла метра на 2 разом з каменюкою, до якої її притуляв. Тож той дядько таки ногами б дригнув, хоч і стріляли по ньому з калашмата, а не з СВД.
А ліс зараз просто чудовий.... Зустрів штук вісім оленів,зафотати не вийшло,але в тому місці другий раз бачу.
скоро раки нахфітреняться піа,но буде пізно.піо закінчиться.а магазину....не робота.упс!я ю є то.(не якийсь автобот).деякі дістали.робот,шмобот?вітам!в Бандьори дищ.зима.ква!
Привітався , здоров'я ні в пі... ні в красну армію ... гембатий дує а погодка +3 . збираюсь на тєжку працю... оно гривню може кому нада за нєдорого ? https://auction.violity.com/9976721...-g-vladimir-gladkij-gurt&utm_campaign=3000uah
Доброго ранку панству!А я ще трохи та й дохати,ніч якась геть безсонна була-на працю,на вокзал,на працю знов,потяг вже прибув у Кривбас,а я досі не дома...
Всіх з Добрим Ранком!Також пів ночі безсоння? Якась предвесняна алергія, чи шо?За віконні справи ще не внікав.
Свіжий чи прошлогодній з слоїків.?Бо якщо прошлогодній то не треба. Тай свіжого теж не треба; тут на коп тіпа збиравсь то машина поломивсь та стіралку тре пану професору напоказать. Тож плянам на коп відбій.