Якби кожний директор так випробував і рекламував свій товар, то честь йому і повага бронік дуже надійний . Багато не можу казати але повірте на слово, знаю що кажу.
Стріляли холостим на відео видно що той навіть не ворухнувся після пострілу. Якщо дати йому в пику то він теж буде стояти непохитно?
я не про надійність а про те що буває збіг обставин і куля пішла не туди і шо?і всьо! втратили через дурість спеціяоіста. а спеців в нас і так мало тим більш коли вони на своєму місці. отакоєот
Багато знайомих перейшли на гбо, і тим хто користується порада, заправляйте 40-ка літровий балон, 30-ю літрами і платіть за 30-ть літрів, а не повний бак і платіть зайве Ось і все.
Так і роблю до повного ніколи не заправляю, бо виходить в 70л балон влазить всі 80 при тому що в балоні ще щось оставалось.
Стріляли кулею лпс, з свд придивіться на чохлі є вхідний отвір, за можливості залюбки купив би собі, повірте.
Не продають їх покіщо і є ще багато чого, в господарці пригодиться, завтра в армію призовуть знову, а в мене вже щось і є . Котиків забув додати чекає на обід
Якщо у Вас не має параної, це не ознака що за вами ніхто не слідкує . Реалії життя на даний час такі, танка і кулимета немаю і бункера з клунею біля ярку теж нажаль .
отож і в мене так(((( окрім доброго льоху. в вастам зайвого танку незавалялось, хочаб невеличкого, або панцерного авта, га?
Вітаю, шановні. У мене дуже дурне питання, хто може позичити штуцера грн. на кілька днів. Бо зп дружині затримують, а кредит сьогодні треба загасити.