Діду це є природа,а природу нищити ніззя,краще його навчити на велосипеді їздити та гроші на базарі заробляти
«Истинный ариец. Характер — нордический, выдержанный. С товарищами по работе поддерживает хорошие отношения. Безукоризненно выполняет служебный долг. Беспощаден к врагам Рейха. Отличный спортсмен. Холост; в связях, порочащих его, замечен не был». Read more: http://v-garmonii-s-soboi.ru/harakter-cheloveka/harakter-nordicheskiy/#ixzz5gZm7xcNy
А я палю.горівку іноді лигаю.ще дівок граю.І я впевпнений.що мої органи для трансплантологів зовсім нецікаві.Бо ходив в банк.хотів кріліту взяти під заставу нирки.То дохтурі сказали.шо мій лівер годиться або на пиріжки шо на привокзалних площах продають.Або скотів і собак труїти
то кацапський ведмідь а отже яук його не вчі а він окрім матюкатись та на бабалайці бренькати тілько бойару жлоктати може. то ліпше на мнесо його, шашлики теж гроші коштують та і кожух теж.
Гамеерика.соцопитування.Стоїть джінтєльмен біля хмарочоса.палить цігарету.Підходять до него і запитують.Скіко років палите.які цигрки палите.Той відповів.Журналіст поляцав калькуляторі і видає*Якби ви не палили стіко років.то на зекономлені гроші могли купити оцей хмарочос.А я палю і хмарочос мій
кава з цигарою вдвічі шкідливіше чи роздільно,досить таки погана звичка Прикольна тема,цікаво вже обклали з усіх сторін чи ні? https://forum.violity.com/viewtopic.php?t=1995210
Так і роблю. Бо цигарки, то гидота. Іще й за свої гроші. Я й так вже спокійний. Зараз ляжу спати, і проснуся тільки вранці. Та і втомився трохи сьогодні.
мабуть незабаром завітають до нього поліцаї та зроблять пропозицію від якої він не відмовитьця спродати за набагато нижцю ціну але потрібній людрні. все як завши
Це не поліцейська тема. У їх наркота, проституція, розвести когось по провадженню... А таке - інше відомство борцунів із злочинністю.
А смак до життя має присмак нікотину та кави? На мою думку це просто погана звичка змішувати цих два продукти,сам полюбляю випити філіжанку хорошої кави,коли палив теж ніколи не вживав кави під цигарку.До речі залежності від тютюну немає.
усі вони одним миром мазалі. тілько і вміють що то брелки відбирають то витвори мистецтва вимагають а справами не займаються. стілько сепарні навкруги що хоч греблю гати. оно хочаб папєрдітільша з паромцйом на волі замість того щоб вже хробаків годувати
Хочеш хунти і твердої руки? ХЗ, нам від наслідків діяльності «крєпкіх хазяйствєнніков» іще оговтуватися й оговтуватися...
Діду ви завязуйте з своїми замашками "всіх в расход",потрібно більш творчо підходити,якшо воно гад то коло нього такі самі ошиваються,легше та дешевше всіх виявити та прийняти відповідні міри,також непотрібно записувать в сепари незгідних з політикою шоколядних наперсточників.