це якраз буденність копарів. у темах такого не продаси не поміняй бо неформат а тут між усіх своїх можна. а попільничку помийте бо вигляд як для продажу некошерний
так , что за обвінєнія ? осьо сокирка , будем делать а осьо наш з малим кілометраж , ходив з малим на практіку ... пан Rscorpion такі часи дело
Зато видно що робоча і недопалки свіжі є ще одна, но то зязь тікі під реставрацію. Знайомий розповідав байку, на алімпіаді в 80-х іноземцям в Києві продав біля метро дві піпільниці люміняві що біля входе стояли розповідав що були ще з ранку чистенькі, а ті двоє що купили, схопили в охапку і у метро пішли він далі не став спостерігати самі розумієте, треба було самому тікати. Правда чи ні не знаю, но від нього особисто чув підтвердження.
гарна попільничка. висилайте але помийте перед тим. . буду її використовувати за призначенням, поставлу у жворі та літом там палити буду. красиво буде та естетично
Які є, інші будуть завтра нажаль черги не має, но з ранку і недопалків теж негусто. Якщо треба можу назбирати відеречко. Жартую.
от це з малим йдем пішки , а я йому : от тут підняв 10 копійок мідних а тут пестня , тут гільзача накопав і т. д . а сам думаю шо вже не наросте , ходив по старих місцях то тіко кулі шо під дерева кидав познаходив ...
А це шо за годинничок такий що кілометраж вимірює?? Як на мене некурящого вся попільнички тре гепати кувадликом,ларки з тютюновими виробами теж
Вітаю камради з початком робочих буднів.Вихідні провів добре,допомагав батькам по хазяйству,приготувалися до поповнення в сараї.Вчора встав і ох пуїв...-15 .А планува трохи в землі покопирсатися,ну нічого скоро літо
ну всьо. тепер дідо купн такі дзтгарики та буде требувати підвищення зарплатні та додаткове взуття бо бач дуже багато ходе вздовж рейок та дивится щоб його поцюпити))))