То тільки "безсмертний" може бути таким помічником, бо щось мені думається, якщо звичайна людина побачить все що у Вас знаходиться, то в кінцевому результаті місце помічника буде за клунею, так як свідки не потрібні
Ви кидайте тії тазики, якщо здоровя своє цінуєте. То вже не в тренді. Я звісно не зможу пояснити, як вумні медики, але осьо: парення ніг при деяких захворуваннях призводить до бурхливого розмноження хвороботворних бактерій в організмі; гірчиця в тазику погано для людей, котрі мають гіпертонічні проблеми а також хворе серце; також гірчиця в теплих носках теж не рекомендована для людей з такими захворюваннями.
ви таке ото кажете?! там трохи дощок, трохи профіля з алюмінію, трохи інструменту та метизів ну і хлам як і на всякому горищі. але теє усе перемішано знову. бо я якось був більш-менш навів порядок там але того вистачило ненадовго бо щось тре було дістати а щось навпаки покласти. і знову там безлад((((
Я,доречі,теж ноги не парю вже давно. Колись теж сопельки потекли,попарив,а воно температура певео й так була,а після поперла 39+,ледь ласти не поклеїв. З тих пір як відрізало)
Та як,зима,як має бути)))Там,де чистив,нема,а на городі лежить,злежався так, що ходиш і не провалюєшся.
не дійшов бо нема((((( якби бала тая бричка то яб вже десь по південим областям гуляв та порядкував би там як справжній господарь. оно пана ЗАЗа у помічники узяв би та трусили б вату аж гай шумив би
Я ж оце недавно до Львова їздив,то в нас лежить сніг,ближче до столиці і далі нема.А на Львівщині взагалі весна)
піду слідами пана Рскорпіона, вигуляю пилку бо дровець підрізати треба щоб було в хаті харашо і красіво
Я сніг можу ще вагонними нормами слати, на жаль. Всім доброго дня, десь 0. На ті вихідні, може, схожу шафран пофотографую і мд заодно візьму, якщо мороз таки відмінять.
Сам роблю,і не один рік,сливи з грушками дають пікантний привкус,але це на цінувальників смаку,ьагатьом аби градус тримався.
Доброго дня в обідню перерву, сонечко світить, весна повним ходом. От тікі роботи все більше і більше в нас сніг лишився тікі на купах де тінь, а з такою погодою до вихідних нестане геть.
як у всіх , майже ... і самеме головне что усьо нужноє ... як всьо просто , а я яблучка тру , потім мну , дружина помагає ... дайте свою адресу я свого кальвадосу на дегустацію відправлю , може в мене ліпший не всьо так бистро , прихворіли ...
Щось скатується тема до рівня лОхоИкса судячи з останніх двох повідомлень Можу запропонувати робочу попільничку не дорого фото додаю