Вітаю панове , - 5С, морозно пролітає сніжок вихідний знов , піду попрацюю та розгребу завали в майстерні та готуватись до сезону
та немає снігу,де ви його бачите!? Доброго ранку всьому панству!Припер з праці,трохи хмарно,трохи сонце сівтить,жду сніданок
В7 доброго ранку ! На дворі похмуро, +0. Вчора гайнули на багаті села, але папереднікі їх добре витрусили, тож, поїхали в поля та натрусили трихи наків. Так шо, ранкова кава та до музичних справ !!!
Стосовно гастролів светкіПаб-ши,та її прямих обов'язків ... Якщо пан А пам'ятає, він її порадив, як пошуковця для "під'єму" бійців, так от, воз і нині там. В приватному листуванні повний ігнор, йде третій рік ...
То у Вас ще порядок протилежну стіну видно, а в мене ні фото не буду робити бо соромно но до весни треба трохі розгребсти бо самому вже не зручно. Фото не моє
Доброго ранку паньство. На дворі +4, але напевно термомєтр бреше, бо вийшов на вулицю. а там як каже внуця моя-"стласна зюзя" Випью кохфею. і піду знов валити дерева, тепер черга дійшла до верб.
Вітаю панство з початком останнього тижня зими! Нехай він буде вдалим! Дарма мовчали. Напишіть тут: https://reibert.info/threads/esli-vy-nashli-ostanki-bojcov-rkka.41875/page-10 Думаю, питання вирішиться.
Вітаю! Та там усе просто: сушок тільки яблуневих вкиньте жменю в банку і поставте у шафу на недільку а то і дві. Інколи струшуйте. Потім відцеціть та очистіть від мусора, що насипеться з сушок. Негоже коли в рюмці шось плаває в напою окрім перцю, але в цей напій перець не йде.
То тре було робити одразу, а так, Горобчик - дурко всім розбубонів про тих бійців, напевно, не рився там вже тільки ледащій ...
Доброго дня. Нульова погода. Йду ранком на працю. Бачу в смітник хтось йолку вставив. От не повезло пацану, не втерпів , до квітня зовсім трішки лишилось.
Вітаюся. Сьогодні нарешті відхідний, займусь своїми справами. + 2,вітряно,сиро. Заходила несміла думка розібрати в сарайчику і пішла)))
і чого я нездивований?! вона тілько гроші з бюджету могла пропивати коли риги при владі були а тепер всьо, прикрутили крантика з фінансуванням залишилось тілько стєкламой сьорбати та за совєтами сумувати. вата сепарська і є вата
Кацапа кинули, яка сумна новина _))) https://reibert.info/threads/informacija-o-kidalax-i-moshennikax.78022/page-65#post-11980438
Доброго дня, наразі ведуться бій з бацилами, жінка наклала пігулок,але я вперто їх ігнорую,мої ліки,часник,тазік з окропом,і в люлю з гріілкою ,на все тіло.
дивлюсь тут багато хто хоче безпорядки порозбирати і я теж такий. хтів за зиму на горищі попарядкувати але щось несклалось((((( а там капець бо коли ще дід був живий по дворах лазили то ми усе більш менш цінне з повітки туди перетягли а потім як діда нестало то я ще дотягував і вийшло що там і майстерні частина і дощки та профіля з люмунію і ще і мотлоху купа. і деж його помічника та час узяти щоб хоч поразкладати по купках ((((((((
От поганець,а я голову ломаю від кого в мене та нежить холєрна! Рекомендую до суш.яблок докинуть кілька груш,,дичок,,шушених і 2-3 сливи ,тіко натуральних бо той чорнослив що продають в якійсь гадості вимочують.Але це діло веуса.