якщо до дому то влізе навіть те що не влазить! всігда! а є що перевезти? щойно приперся, відвозив 5 міжкімн дверей із налічником коробами і тд в купі із закритою лядою та пілот із штурманом у комфорті) авикажите)
у нас тіки Новий Стіль( Херсон) . але у вівторок буду у Менорі в Дніпрі, заскочу до двірюшного гамазіна де колись давно починав праць комерційний, подивлюсь - там добрий асортимент! дам знати!
я канєшно вибачаюсь , но думаю шо ви не збираєтесь влаштувати якусь оргію з члєноврізанієм а просто так називаєте сумісне вживання якогось алкогольного розчину ... бо я такого "врізать пісюрика" ще не чув
нізя! бо дуже мало часу, навіть тижня нема, в суботу тре бути в місті! а 800 з гаком тудой а потім назад стіки ж кемів! теж час зжере ! та й в трьох цікавих по шляху місцях побувати! а в гору злазити та на Румунськой заставі вискочити , обкидати сюрпрайзами та попартизанити до місця дислокації)?
воно то так , але в мандаліні крім : головного по шо не так десь лежить( ло) у Кропивницькій та Дніпровських областях будуть : агроном, гінеколух-ша, та жінка агронома! і десь позаду Федос із подвійним запасом кумуляторів)
Вечір в клуню. Все бешкетуєте. Ґрунт зверху прихопило, глибше норм. Вітер дмухав як скажєний, одним словом дубак.. День пролетів мов година, ще б на праці так... Не встиг дійти кінця поля , вже друга, а там і вечір ...
на огладини земельки))) яка тре яку не тре))) ой ой ой, чуть не схибив! головне повз пана К% не проскочити! бо всі мої\Ваші пувички відбере і буде потім назад продавати по спекулятивній ціні)))
Тю на Вас, я людина устоявшихся моральних цінностей, ин віно верітас. Посидим по пару чарочок, перекусимо чим Бог послав.