гикати щойно закінчів! а вот оно шо))) Завітався панству! так часника маємо, у бабусі Белли набрав як не собі)коли та бісюків гоняла))) і озимого і ярого, і кущового)))
Не знаю. Розумію, про що Ви пишете, капличка біля пішохідного мосту. Але що і як - не цікавився. Якщо цікавить гарний храм, то спустіться, краще, від вокзалу вниз, і зайдіть до храму Іллі Муромця в госпіталі. Там не далеко, 10 хвилин пішки. На КПП сказати, що до храму, вони пустять. Особисто сьогодні, на жаль не покажу, у меншого сина День Народження, то готуємося до приходу гостей.
пан Ю ! надиктовую шифровочку ... вніч з неділі на понеділок(3-4) вирушаємо і піший виїзд у ггг-Вашому напрямку, десь до обід або к обід із ложками та віделками наша молода команда погрюкає до Вашого особнячка! тчк. прийом прийом!?
і воно Вам потрібно??? ще й заморитесь а в підсумку все наперед зрозуміло))) радий всіх бачити вухами, поскакав до Кропивницькій губерніі, пс: ох сіки пану пувичок припру))))
Дякую,по місту ніззя мені швендяти,після теї пригоди в електричці пішов дуже жорсткий контроль,десь через місяць будем з товаришем шукати йому квартиру тут у вас то мо тоді трохи повивчаю що тут є цікавого.
Діду,обдирати оклади з ікон то є замашки камуняків в перші роки совіцької влади,та ще всяких бузувірів,так робити неможна.
ну це дивлячись де. якщо в нашій церкві то неможна але якщо то кацапського пархату то не тілько можна але і треба. тим більш що ви дідо позиціонуєте себе як анархіст-сіндікаліст
Діду, культові заклади є власність громади а не пархатів,всі ми в душі анархісти трошки,хто більш хто менш
неможна , земля черства ... руки можна в штани встромить ... ага , за гроші буде всьо ... аби в мандаліну влізло
Привітався до товариства ! Ну от я не знаю накшталт "сталкера" - не доводилось , а от "джекденіалз" - то звичайний самогон ще й смердючий як і всі віскарики . Краще підберіть собі за смаком та післясмаковими відчуттями гарний коннячок бо він має декілька переваг наз пересічним пійлом - багато не вип'єш бо дорого , а якщо не багато - то не зловживання а просто що саме головне в цьому процесі "допомагає набути душевної рівноваги та відовлікає від різних проблем"