зате у хвостові можна вчинити рейвах агі. нажлокталась стєкломою та і припленталася. а все через те що дехто сюди почав світлини того кацапського одоробла тягнути
До Хвастова діду вам треба добиратись через Б.Ц.,так що рейвах в прольоті. Спочатку світлина а потім сам оригінал з'явився,підозріло,тре висвятити,попа мо запросити??
до хвостова можна і на автобузі підскочита а не тілько бричкою. тут не попа тре а цілий синод екзорцистів нашої правільної церкви. і боронь боже щоб там якийсь перефарбований з кацапського пархату був бо піде все на псі
А ще можна волочити його за собов.Всім цікаво буде.А якщо ще й команди подавати.Тузік ко мну.Тузік фас.То 100500%.шо примчить швидка і відвезе вас домів.щоб руки не мерзли
а потім шмарклі підмерзнуть то ще і гепнутись непогано можна буде та щось поломити, чи то руку чи то ногу. от весело)))
от все вам пане недовподоби! в хаті - не так, на ганку- не так...тоді залишається вонуча і носити шмарклі в кишені
таке! де я був проти того щоб сякатись на підлогу? я навпаки газав що то добре бо можна ще і цибульку посіяти. то пан Юнкерс чогось невподобав поради сякатись на спід в хаті. цікаво чому?
Доброго дня. На дворі -2 та похмурно. Зранку поїхав на базара - напокупив березового соку, насіння, корюшки в"яленої та хліб український - на два тижні буде запас
Вітаю панство із святою неділенькою! Не холодно, але після останніх морозів земля підмерзла. Давлю диван. Дякую, сміяся. Африкан Свиридович (сам до себе). Ой-ой-ой! Які падорви пратівні! Ой, як страшно! Ну, я пожалуй, пайду… .... Африкан Свиридович, преодолівши бар’єр підвіконня, зника в дикій природі. Надєжда. Ну кому це чмо нада? Шо він про себе вообража? Я сьодні так наїлася, шо дивиться на нього не можу!..
Угу, лежиш такий у травматології, і відповідаш шо усі отіі переломи через шмарклі. Фурор забезпечанний, медсестрички будуть радісно упісюватись.
а уявіт що там буваєть і молоденькі медсестри та врачихи з великими цицьками та довгими ногами. а ще люди кажуть що серед них ще і руді трапляютсь. тож обміркуйте гарну пропозицію і відпочити і підлікуватись та ще і з дівчатами позапалювати непогано