Дратуйте, шановні! Нехай вас пучить від того як я виглядаю в свої 57 років! Чого й бажаю вам усім! Мене бавить як ви реагуєте на мои світлини ( від слова світлі, Світлано) Якщо про мене говорять, та розглядають моі світлини - це означає, що я ще представляю певний інтерес. Кому не зрозуміло - просто дрочить свого...носа, Буратіни...
Ви в слідуючий раз конкретизуйте, до кого звертаєтесь. Бо я наприклад зовсім гумору не зрозумів. І не люблю, коли до мене так звертаються та ще й незаслужено. Можу взамін такої чорної чернухи наваяти, що Данія здригнеться.
[QUOTE = "moranno, post: 11976849, member: 150017"] Вы в следующий раз конкретизируйте, к кому обращаетесь. Я например совсем юмора не понял. И не люблю, когда ко мне так обращаются и еще и незаслуженно. Могу взамен такой черной чернухи наваять, что Дания вздрогнет. [/ QUOTE] К Вам это точно не относится, есть тут пара-тройка детей папы Карло! : D: D: Beer:
[QUOTE = "sputnik71, post: 11976859, member: 120047"] А можно один не скромный вопрос? : Beer:??? [/ QUOTE] Можно даже два, но лучше в личку. С нормальными людьми приятно общаться.
Планєта- Спорт ... Привітався , шмарклі течуть балакати тяжєло но возможно ,чекаем девь'ятої години ...
Друзья мои,в соседней теме отправил двух ватников на пожизненное за оскорбления и т.д. Но я так же легко отправлю и вышиватников в бан. Учитесь общаться и доказывать свою точку зрения красиво. Хотя,кому я это говорю.... Для меня в Курилке авторитетов нет. Это, если кто забыл.
ясно...дівчисько...: Сьогодні « міс» (mis/ms) вживається стосовно до незаміжньої дамі , тоді як « місіс » (misis/mrs) підкреслює заміжнє положення особи. Запам’ятати це нескладно за допомогою нехитрого правила : частіше незаміжніми є молоді особи , тоді як прожили якийсь час у шлюбі є вже більш зрілими , а значить і слово їм має належати більше довге. Юна міс й з великим досвідом місіс. До речі , до розведеним панночкам все одно застосовно звернення місіс , навіть якщо вони повернули своє дівоче прізвище Джерело: https://dovidka.biz.ua/riznitsya-mizh-mis-i-misis-ms-mrs/ Довідник цікавих фактів та корисних знань © dovidka.biz.ua
Привітався з усіма, пасмурно і -2 на дворі, гарно всім провести день і набратися сил на трудовий тиждень
Гарно це коли рідною мовою своєї країни.... Всім доброго ранку! Невеликий мінус, часом сонечко, земля промерзла добре, так що буду далі п`ятисотки розкладувати.
пане Рост не тягніть сюди цб наволоч кацапську не псуйте гарну тему тою сепаркою. бо мо хото і незнає а хто забув але ще до війни вона з шподніх вискакувала та дуже була незадоволена через те що її примушували шпацірувати під нашим жовтоблакитним прапором а не під ганчіркою чкрвоно-кацапською також вона завши виступала за совєтів та проти надання нашій країні незалежності та все таке інше. отже будь ласка не псуйте тему
вітаю панство. припхав з тєжкої праці. отже кава та цигарка та до справ різних. бо щось накопичилось їх до трясця. що не кажи а сталкер то є гарна річ, дуже допомагає набути душевної рівноваги та відовлікає від різних проблем