Привітався ! Не цікаві - то хтозна . Я от , наприклад , нікому нічим не заборгував а років чотири тому було що якась гадина залізла , я навіть тут викладав скрін того шо воно мені написало хоча моя пошта закрита для сторонніх повідомлень і ніколи з ним не переписувався , з двох номерів сипались угрози одного й того плану на батьків мобільний а потім коли батькові купили смартафон - воно курва вийшло й на мої номери , потім видно таки його вбило чи може поїхав десь назад в тьмутараканью . Причому погрожувало не мені а скоріше мабуть мому таткові бо писало казнашо - походу тому кізяку якось втрапила якась передачка з нашої сторони і воно гралось в вершитєля судєб , призначало зустрічі на новомиколаївській розв'язці , раз я не поїхав , а потім коли їздив туди з хлопцями то ніяке гівно туди не приїхало , тіліфон вмикався тільки десь після восьмої-дев'ятої вечора й так було довгенько навіть після того вже як татко помер .Так шщо тут вони курвиска сидять тож і читають скурпульозно все , може й лайкають та відписуються
От яка несправедливість в цьому світі в Вас є кулємньот, але нема дров, а в мене є дрова але нема кулємньота. От якби якась третя сторона , погодилась оплатити переправку . то ми би непоганий гешефт замутити[/QUOTE] то розвод - не мрійте ! Адже в кого є кулімьот - в того є все - млєко , свіні , куґачка , тепло вхаті й навіть раби в ямі з буряками , а дрова то взагалі не тєма при налічії такого інструменту