На сьогодні плян по валці дерев виконано і перевиконано. Стовбурець акуратно пошаткував на 3 частини, в нього така красіва середина, що розпущу на дощечки, висушу гарно і моде буду робить всякі підставки. Лишив пеньок десь на 50-60 см, весною планую з нього вирізати гриб (треба ще подумать мухомор, чи справжній) і внучка буде гратись біля нього, ну і буде красіво і хфейшуйно
Вітаю товариство! Легенький морозець, хмарно - тихо та спокійно бо мої дівчата поїхали до міста по гамазинах, а я на господарстві лишився. Поставив ніжки та рульку на холодець варитися, собакірена вичесав та дивлюсь собі Діскавері
Віттаю панство із шабатом! Ось вам шабатньо-пляжна, адже скоро літо: А оце фото прислали сьогодні. Свиник відмічає 23 фєвраля.
купив сьогодні до топірця ручку , коли всьо зроблю кину хфото ... ну не знаю , тоже тягну але стає все веселіше а не ліпше ...
привітався , -7 трохи снігу і гембатий дує , аж в капронки змерз ... хоть і слабий но базар то святоє ... осьо рарітєта хапнув , хто в тємє той знає ...
Дурних не роблять - вони самі народжуються. Я Купив "Чорну вдову" за 372 євро плюс 150 за дозвіл на пересил та сам пересил!
це неможливо тому що невистаче в неї ані нервів ані хисту. тим більш що нас тут багато і ми її скопом перевихуваємо.