Отут то скоріш за все собака з котом зариті,а ще видко десь в євгейськом царстві є карасінки з карбітками,теж не огросбушені
то нічого. незабаром її усю вилучать а його до криміналу запроторять за неонациські погляди. досьє до їхнього мосаду вже майже готове, незабаром відправлю. а потім подивимось як він там заспіває
ні діду. тут принципове питання. той хто співчуває кацапам сам є кацапом а отже знаходитись тут немає права тим більш що через його срачі постійні я незаслужено отримав штрафні бали
Я знаю, Це фашист угука на соснi. Склада вiн карти наших болотiв, Щоб переслати їх Гудерiану. -- А як фашизд – тогда йому кiздєц. )М(
Тут вас з вашою жьідоб1ндєравською фашицькою символікою можуть вивести за клуню, акурат, щоб принести в ритуальну жертву на 23 лютого.
нема йому віри бо він зрадник. а що до рецидівіста то я зазвичай отримував штрафні бали за те що кацапню гнобив ще до війни. а тут штрфа був зарахован несправедливо. зрадивший раз, зраде ще
Діду,всерівно некошерно буде здати його пацанам-мосадівцям,втратиться безповоротно кулєкція та всяке там хвошиздське барахло яке можна реалізувати за певні гроші а потім прогуляти з дівками легкої поведінки в корчмі,тут тре так обставити щоб і хвошизда до цюпи,і барахло наше
То треба здавати не в Мосад, а в Шабак, за підвідомчістю. Може, за антифашицький донос, пану К%%% ще й віддадуть частину кулекції. Людина ж своя, перевірена - земляк Троцького та Зінов"єва.
Доброго дня будьте здорові! За бортом -4, рано було -10, сніжок трусить. Здуру поїхав сьогодні на працю, промерз на кістку. Кажу жінці що лікарі буднянськи прописали курс лікування. Не вірить.
Досьє вже зібрано,запаковано до кунвертика,та підписано євгейське царство,хальфа,муссаду,від сознатільного діда%
коли йде боротьба проти ворога то незвертають уагу на такі дрібниці як кулекція. тож нетре шкодувати за таким дрібязком як теє залізячча
то відправте її до нас на перефиховання. ми її просвітимо тут в темі як ся тре лікуватись та і щодо іншого як питання будуть то най задає а ми відповідатимимо.
Діду,там весь посуд запаковано пуговицями,а після вашого перевиховання,вся хата буде заставлена карасінками,купмплектними,майже купмплектними,умовно купмплектними і т.д
ні. найщо мені конкуренти?! гудзики залишаться панові Юнкерсу, ну за умови що я теж не зберусь колекціонувати гудзики)))) але то тке, то життє. головне вилікувати нашого Карльсона. отакоєот. а ви кажете
Елементарно. Потрібно запропонувати реб Циценю, щоб він подарував свою кулекцію пану К%%%, як презент на шабат 23 хвєвральйя.