Вітаю панове, -5С , морозець+ сніжок пролітає, зим вернувся а в мене вже дровця закінчились угля все в паровозну топку пішло, і останні лазо закінчились обміня МГ 34 на дрова.
[QUOTE="Бек, post: 11974025, member: 44633" обміня МГ 34 на дрова. [/QUOTE] От яка несправедливість в цьому світі в Вас є кулємньот, але нема дров, а в мене є дрова але нема кулємньота. От якби якась третя сторона , погодилась оплатити переправку . то ми би непоганий гешефт замутити
В7 доброго морозного ранку !!! На дворі сонячно, -5, завтра на коп !!! Бурлять гівна в ватних пабліках на рахунок сьогоднішньої дати, піду оліі плесну _) Так шо, ранкова кава та до ватно-шаббатних справ !!!
тут вже один почав праздничкувати день окупаційних військ. тему знесли, недали свинособакам відмітитись і цим лишили мене задоволення поглумитись над ними((((
Доброго дня,холодно,вчора понесло в поле,ледь не замерзли,пару копійок копнули,пару кіль шмурдяку.В гравіцапі щось сталося з термостатом,бігали до річки по воду,а без термостату дирчик не гріється,отака халепа .Сидю і шморгаю носом,їду на екскурсію до поляндії в якості пасажира.
Я їх чесно і не роздивлявся,5 коп якогось сатрапа двухголового,соліди реформатора великого Боратінні,і щось з часів ААвстро-Угорщини--Поллящини... Ніц цікавого.... А забув ще гирька ,в фунтах,і якась приблула кована з бронзовим набалдашником,частина крана від самовару ,частини підсвічників,ходиків, і т.і.
ану геть звідси кацап. на лейбу чи антік до своїх, там співчуття приймаються з приводу шашлика у зімнєй вішнє
От яка несправедливість в цьому світі в Вас є кулємньот, але нема дров, а в мене є дрова але нема кулємньота. От якби якась третя сторона , погодилась оплатити переправку . то ми би непоганий гешефт замутити[/QUOTE] Не те слово! Ось у мене дрова є. І вони мені навіть не потрібні. А пулємьйота нема, двух. А хтось отії пулємьйоти ящиками на рекони таскає, нема куди діть і ящики і пулємьйоти і гроші... А % не сплачені...
Доброго дня Зима,мороз,і працювати знову треба Діду не лайтесь,він все-таки євгейський хвашизд,і дотогож сьогодні шабат
кацап взвичайний.то най і вале до своїх а тут кацапам не раді. тож най вале або на лейбу чи антік або какбросідь піть. там вата та сепарня з кацапнею збираєтся. от там най і сидить та висловлює свої сабалєнаванійа з приводу шашлику та іншого.а тут кацапам геть не раді