Нічого там незіпсується,а от бензину чи соляри то точно мона наекономити,ну і в автомобілі тихенько і музичку мона послухать
а амортизація рейок, а перерасход електрики чи дизеля, а зношеність причипного та самих рейок. діду вас таки посодють швидше ніж мене бо те що ви виробляєте це підпадає під шкідництво, саботаж та диверсію.
Діду я то відбудусь за свої продєлкі штрафом,а от вашмосць за крадіжку верхньої будови колії то потягнуть до холодної
ні діду. це я відбудусь штрафом у самому крайньому випадку а от вас у столипині відправлять до сибіру на каторгу відбудовувати якесь там будівництво століття. бо ви діду політічиський а за політику дають набагато більше. а я лише нєсознатільний елемєнт і мене треба брати на поруки та перевиховувати а заразом пояснювати що можна а що не можна робити. отакоєот
З якого це дива я став політічєскім, я завжди був поза політикою,і до тогож законослухняним майже завжди
то ви діду іншим будете казочки розповідати і про те що поза політикою завши були і про те що законослухяним завши були. але не нам і не тут. ми тут усі знаємо що ви анархіст0халамидник який тілько і дивиться яку ще капость чи шкидництво диверсійне втнути
Діду припиняйте на мене компру гнати,краще осьо подумайте як оцього шуспанцера на рейки поставити,воно їде в дві сторони як локомотив
Як невийде,вокзал є,рейки є навіть блистять,значить шось там їздить,колись там кирпичі виготовляли і потягами возили будували в моєму місті вокзал і ще дуже багато залізничних будівлів
Ну гак то гак,шо в жидів мало грошів,тільки от як краще їх везти,спочатку до Гуманя чи на екскурс до клюні??
Пан Алекс був у Аушвіці-Березівці. У Бухенвальді не був. У Березівці печей не лишилося, їх зламали іще в 45-му, а в Аушвіці пару штук лишилося, у крематорії біля госпіталю.
яка у біса різниця?! як нема то най спочатку як приїдуть то відновлять хто буде гарно працювати тих призначити головними щоб порядок підтримували та виконували та перевиконували плян по зпаленю. і битись будуть за ті посади.