Пропустили 17 грудня - день Державної виконавчої служби Хоча всі його пропускають, навіть у календарях
Доброго вечора Що тут нового,бо я з початку року Свині в шоці від всіх проблем які вона мені підігнала,на шасьлик її
Всім доброї ночі. Питання на засипку, ніхто не підкаже: пісня на англійському дитячий хор, після них соло саксофон?
Ганекдот, житєйський))) Взяв прапорщік чотирьох солдат, тай пішли на території ПХД наводить Завершили роботи, прапорщік построїв солдатів Рахує : один, два, три, чотири... Їпать а де п"ятий,нас п"ятро було ? Всім розійтись, шукати п"ятого Розішлись, шукають За годину знову построїв... один, два, три, чотири ... ??? Курва, а де п"ятий ?? Всім розійтись, шукаємо п"ятого За дві годни знову рахує, один, два, три, чотири ... ??? Тут солдат не витримує: - товариш прапорщік, станьте в стрій а я порахую Стає, солдат рахує: - один, два, три, чотири а я п"ятий показує на себе Прапор підходить, як зарядить"фанєру" - То ми тебе с..ка пів дня шукаємо ..
Доброго ціцькового дня усім, -4 на подвір'ї і пасмурно, пхаюсь на тяжку працю тож світлини будуть по можливості. Всім гарного дня.
Добого ранку шановному панству!Морозець маємо -3С,дощу немає,але хмарно,іти дообрізать виноград,бо вчора невстиг,до темна стриг...