ну так кажу ж хволькльор. а він зара у тренді. тож незовлікайта а беріть плєшку та біжіть записувати.
То кидайте в лічку адресу. Я Вам вишлю настійку Тайських прянощів. 4 роки на 0 відсилаю, як ліки. Хлопці хвалять. Деякі, кажуть зампотилу навіть снігом опісля розтирались, під Авдіївкою, хоч за ними такого ніколи раніше не замічалось.
Бугагашечки. Якщо треба - то забирай, сам. Весь виграш твій, забезплатно. А ні, так ні, не поворухну навіть мізинцем лівої ноги.
халаміднік! а я на ті гроші хтів тобі сінагог на верхньобиківській відбудувати щоб ти мав змогу там сємачкі тогувати забесплатно та без опадаткування тогрувати коли захочеш
Вітаю товариство! Погода до дупи - дощ перищіть, але тепло - так обіцяють до кінця тижня. Подивився "Кіборгів" - ледво стримував сльози - пройняв мене фільм - хай земля буде пухом усім нашим хлопцям, котрі віддали життя за нас з вами!
Листівочку зі школи принесли щойно.))) Шановний пане Юнкерс! Запрошуемо Вас на зустріч приурочену Пам"яті Героїв АТО. Яка відбудеться 22 лютого о 13 год. Питаю( просто тупо ради цікавості) а чому ж не 23 числа. А 23 числа суббота у школі вихідний))) Все.
Доброго вечора, в самого кістка запрошує на шію та сидить на плечах, тікі в мене або з підвіконня, або з тумбочки коли поряд проходжу, но щоб так дерлася то там мабуть у тоті шкіра як в бегемота, аба замість майки куфайка . Рибний день, тож тримайте
Вітаю,зима бореться з літом.Цілий день то сніг ліпаше,світу білого не видко .То сонце світить як посеред літа...І -3 як укопано.Мабуть армагедець(((
наші садочківськи довбоєби теж шабаш таки завтра влаштовують по дві машини мають, іздять в теплі краї, совка в очі не бачили, але, блять, хлопчиків треба привітати саме в ций день ... і не одна сука мене не підтримала, переселенці взагалі язика в дупу втягнули, вата довбана
В нас така проблема не існує.Нас на роботі троє мужиків,і нас вже кілька років на жодне чоловіче свято не вітають.Не з патріотичних міркувань,а тому що колектив спортився.Баби...
а нас вітають на покрову та на день сухопутних військ чогось. але 6 грудня менш офіційно. чого саме 6 грудня незнаю
А нам ні на Покрову,ні на 6 грудня,ні,слава Богу,23 хвевраля. Та ми платимо тим же,на своє васьмое марта вони самі шось там собі святкують.Я не памятаю,коли і за день народження виставлявся.Хіба з співробітником по чарці пропустимо та і все. Роботу час міняти,за великим рахунком)
скілько тре варити варенички з мнєсом? брав на вагу а в дівчат забув запитати. хвилин 10 вистаче чи більше?