О, то там ще й минулий та майбутній букринський плацдарм? Правий берег високий, можна зручно та приємно косити з кулемета д1довскіх унучків.
Доброго дня. Хмарно, вітряно та зимно. Навіть якось незвично для лютого місяця.... На суботу обіцяють -6. Зима.
вітаю панство. припхав з тєжкої праці. кава з цигаркою та треба щось робити чи у дворі погрестись чи в хаті щось зробити. подивимось бо на дворі щось таке як на дощ. отакоєот
Доброго ранку, хунта !!! Вітаю усіх зі святом, з Днем рідної мови !!! У просторах, яким немає меж, Не згубишся, як на вітрах полова. Моря перелетиш і не впадеш, Допоки буде в серці рідна мова.
Доброго ранку, срибним днем будьте здорові! На вулиці кхарашо і красіво. На завтра по прогнозу зниження пінтури дощ, потім сніг але то буде завтра. Всім гарного і продуктивного дня.
от ви мені не вірили що картоплю тре після старого нового року саджати щоб на початок травня вже перший врожай зібрати. а ось вам доказ. а все тому що я завжди правду каху і про кролів і про картоплю і про все інше. отакоєот
Привітався , вчьора простив , а з ранку на базар , отце сиджу шмарклі підтираю та пчихаю . купив горілки з перцем , буду лікуватись ...
Підтримую пропозицію залишилося діло за малим, визначитися місце, час, матеріальне забезпечення з собою взяти І такі да, рибний день