звісно ні! під мишком вже чесно заработаний відсоток) пампіроса димить)) вояку відштовхав на задній плян! Завітався товариству! праць закінчуемо, вивчаємо мапи володінь пана Опришка! малюємо маршрут пересування, завітання та проведення невеличких ревізій))
мої вітання , пани та паненята ! Я не дуже розуміюсь на бзджільниццтві хоча навіть я розумію шо першого травня ше меду не буває , але в цьому році все буде не так як всігда і не в кращому сенсі . Думаю шо прийдеться перебиратись на правий берег , тож починаю підшукувати шось підходяще , може навіть десь західніше . Отже не знаю чи й дочекаюсь тих медів
тепер остаточно засумлівався в тому шо Похабич так переконливо та нав'язливо казав про вас бо якби то була правда - вас би вже ваший собака давно здів , отак і слухай людей ...
ставайте в чергу, тут таких багато _))) а як жеж бункер та дід, підтягун-турнікун ? капаліксіс печекаєте на новому місці ? _) якщо шо, е дачний кооп. в червонодніпровці
Само собою. Якщо вже чистити, то з подальшим штучним патинуванням та воскуванням. Інакше немає смислу. А за електроліз тут побачив, ну це стосується геть заліплених :
Ти шо, ніні... це ще март 1941, відома перепереконвертація їхтамнєтов Вермахта у православ`я перед закиданням в Україну. Це та, що відбулась після переконвертації у католицтво перед закиданням у Францію у травні 1940го та конвертацію в англіканство перед невдалим "Морським левом" у листопаді 1940.
а шо бункер - бункерів по всій країні хоч завалісь , а от тут буде жарку вато і моя метеозавісіма організма потребуватиме спокійного відпочинку в комфортних умовах час від часу
дід тут в пригоді стане - він метеоустойчівий бо має міцний імунітєт та вміє користуватись деякими сучасними примочками , а клуню не шкода - вона буде з сюрплізом , а якщо через деякий період часу погода знов наладиться то можна буде повернутись , тим більше шо тоді буде багато роботи по спіціальності
Якщо для бджіл і на правий берег, то переїздіть у Ромашки. Чудова природа, багато акації, відсутність промисловості. У селі асфальт є, три чи чотири жилі двори, місця повно. І копати можна не виходячи з села.
То нізя, то небезпечно- у цуцика забрало упаде і хто його тоді спинить? Відкриються надздібності, що навіть Мурзік Васильович позаздрить.
Привітався з пошановучами оселедця і не тількі з ранку було -2 і хмарно. Пхаюсь на тяжку працю будь вона не ладна з кожним днем все більше роботи і проблем . Усім гарного рибного дня .
В7 доброго ранку ! На дворі похмуро, +4, гребемось потроху ... Так шо, ранкова кава та до рибних справ !!!