Мужики я знаю реальні місця боїв під киевом в сторону Житомира... може буде бажання? чі вам далеко? обіцяю без ростяжок)
ну то як се з яким?! тобі видніше який він для тебе брат. я взагалі не знаю ваших стосунків але то що ін тебе приманює каже про те що він на твою колекцію самоварів оком накрив. так що тримайся. прийде він якось до тебе та почне під віконцем пісеньку співати подайтє люді добриє, бо самі ми нє мєсниє і очі у нас чесниє...(с)
думайте) я якось вже їздив з форумчанином ...гід правда в нас був такий собі...наївся і забув куди йти....то самі ледь повибирались... в мене колись дядько зверху поля збирав шоломи гільзи та тянув в сарай.....шо там під низом ніхто не знає...але місце показати може...розтане думаю прокататись)
Здається такий же самий я вчора бачив у знайомого в кафе. У нього їх там штук 5 різних стоїть для антуражу, все забуваю сфоткати .
чого це я хапуга? я чесний комерсант. і обмін проводжу чесно. ти мені одну самовару я тобі одну пачку цигарок, пачку а не цигарку. хоча твій ліпший друг та брат обміняв би одну самовару на недопалок, а то і дав би його за дві самовари. а я цілу пачку високоякісної примі пропоную. а якщо до самовари буде якийсь маленький бонус то цигарки будуть з фільтром.