провтикав видео поставить ... і нашо так заморачуватись . балончик наше всьо додому дотягуе 1.5 - 5 км . але важко ... агі . з нігерів ... тіфу . так вже не можна ... з афро-амереканців ?
о! так це сама гарна автівочка щоб чавунку розбтрати. поїхав розібрав, завантажив, відаіз, прїхав. і так по колу
Досить таки дивна мунєтка,багато спостережень,ану перебирайте люмінієві 2 копійки 1993 року. https://auction.violity.com/9966322...om-gerba-na-180-gradusov&utm_campaign=1000uah
а чому ж не знали тоді в червоній арміїі що німакам нема чим воювати й в них капут зі стрілкотнею ??? могли би за два тижні дать рейхам пісди і дійти аж до ламаншу ... мабуть сралін хотів аби армія загартувалась в боях і теж не давали красноарьмєйцам зброї аби воювали одной вінтовкой на восьмірих як і німаки восємью вінтофками на фольксроту шахтьорів , охотніков і риболовов ... хоча я думаю той комінтатор підкуплений піндосярами аби принизити мосщь руськой арміїі
а у вас ще нема новоїпошти ? То такі посіпаки шо беруть ваш кальвадос і везуть нам по городам і вєсям за невеликі відсотки , ну майже як банда дядька Хранителя
Нічого такого. Але тишком-нишком а залишилось 8 банок чи менше. А було разом з абрикосовою більше 280л. Як в пісок....
Так,три мішки цукру в мене є,апаратуру можна прикупуть в неті,тепер потрібен бізнесплан,щоб непрогоріть
я вже три годах тєряюсь ... три роки назад сама дорога монета була 700 грн. в цьому році нв фуолетовом пішла за 8600 грн . ...то хай лежать ...