Будь ласка. На коп зручний, тільки якщо далеко не йти. Машиною приїхали, все дістали, копаєте, потім сіли обідати... Продаються в магазинах для рибалок.
В мене є такий. Другої фірми али матеріал та модель схожа. Внутрішній тіпа непромокаємий слой якщо береш на рибалку на лід, на морозі стає дубовим і лопає з часом потім злазить. Стільчак для людини до 130кг. А так норм. На 5 років юзання цілий рік піде аж бігом. Я свій брав за 170грн. А цей скіко зараз?
Я з отаким Мільтеком ходив до лісу - не великий, не малий - пляшка води, канапки містилися комфортно як і дрібниця знайдена (монети, знаки, короткі речі теж), а для знахідок довгих мав завжди тесьму альпіністську з котрої робив троки. На жаль відстрелив одну лямку та мусив занести той рюкзак на смітник (пролежав менше години) і тепер ходжу з рюкзаком від Хелікона.
тоді діду і мене кличте на такий коп. я з канчуком приїду і будете ви копати а не у холодочку валятись
Мої рибні чистілки, подарунки від тещі(та шо з ручками за 23 коп) та кума (китай але луска не летить по всій кухні).
а шо за разврат з отими рюкзачками ... простий армейский і пару пакетів але крепких . були випадки шо мд на плечах ніс бо накопав файного заліза і всьо то пер вручну ... а як плужок в полі лишити обо леміх ...
Для мототранспорту якщо по бездоріжжю використовую отакий https://reibert.info/threads/rjukza...turmovye-obschevojskovye.822271/#post-8902024 А для лісу то да вещмішок в самий раз,всякі знахідки бувають