Так пан вівці чи барани розводить наче у Аргентині, а пан сам знаете хто смуглявих не дуже полюбляе, як би там теж перевороту не сталось.
Діду,від сокирки я відмовився,бо маю велике бажання знайти самому,щоб отримати неперевершене задоволення та драйв,а ота пройдоха таки прийде,зараз катну в ліс,заміряю скіко там снігу
Це погано,баранів жалько,краще аборигенів,а потім і самі туди злиняєм,там тепло,за опалення не тре платить.
таке. яка в біса аргентина?! звичайний острівець в Італії. от тілько забув чи сіцілія чи сардінія, а мо і корсика. але мабуть таки сіцілія. лупара. коза ностра, махвія, хрещений батько
і покините чавунку на призволяще? йдьте діду. от зараз і йдьте. а я мо потім. коли чавунка тут скінчится то до вас поїду якщо там чавунки є
курва! і оцей ужоснах він називає шашкою. https://reibert.info/lots/kazachja-shashka-tkv-1904-s-nozhnami-ruchnoj-rabot.365387/
Неділя в клуню! На дворі весна +4°, ледь визирає сонце Голова дає про себе знати.... вчорашній вечір вдався
Вийшов на грядку біля хати,а там сантиметрів з двадцять снігу,зробив контрольний дзвінок до камрада,той вчора в ліс ходив,теж саме каже,буду прожігать час на дивані