Доброго дня В кого шабат,а вмене звичайна субота,вихідний,думаю шо робить,поїхати до лісу перевірить скільки снігу залишилось,накупити запчастів та крутити мотоконячку,чи закупить спайку пива та погукати кума і зробить розслабон?
В7 доброго шаббатного ранку ! На дворі +5. Буду фарбувати дошки та скручувати їх до купи ... Отже, ранкова кава та до шаббатних справ !!!
То що в них новий рік зараз, то добре. якщо китаєць не відповість за пару днів, спір автоматично буде виграний мною. Такі правила алі, і всьому світу якось на їх новий рік одинаково.
Доброго дня громаді! +4 але снігу все рівно дофіга хоча і присів трохи а ще з 5-6 знов обіцяють морози.
Всім добра. За бортом +2, шамани обіцяють дощі. Тра трохи щось зробити, а потім потренькати гарних папірців у бартері на сало.
з чим ви сєндвіч будете їсти, з гумусом?а що сала чи ковбаси в вас немає? або хочаб сира та масла, га? нащо отой гумус їсти, чи то якась новітня мода на дієту або лікування, га?
Привітався . з досвідку на базар бігав там всякі сметани і сири купували . а зараз тєжко працюю ... на дворі з ранку був туман і сильний вітер -1 а в бункері харашо і красіва ...
вітаю панство. на дворі продовжуєтся відлига. як не насакався прокинутись раніш та зробити більше справ які напланував то нічого не вийшло а отже спробую хоч щось встигнути зробити перед працєю
Щось якось сьогодні кволенько пишете, я вже і сокири та ножі почистив та на просушку зарядив, перед подальшою обробкою, а накнопана тільки одна сторіночка. Це ж не виполнєніє плана а з чого ж тоді % будуть))))