а це треба діда питати. а ще ліпше прийти та погрюкати йому у шибку куцопалом. якраз і погода підходяща, ніч, туман, мряка, танущий, чвакающий під ногами сніг перетворюєтся на кашу та приховує сліди нічного візиту і на ранок ніхто і нездогадаєтся яка життєва драма розигалась у старого смотрітіля чавунки вдома та яких страхів пережив дід та чого позбувся. і тілько неясні через туман та мряку постаті зникли вночи серед віковічного мороку лісів та болот. і лтше тиша та морок панують на дворі
та не спится. оце друг нещодавно пішов. заходив на півгодинки допомогти та трохи потеревенили про те про се. ну як завжди))))) ми ще з дитинства так, як зачепимось один одному язиками за вуха то не розтягнеш ні чим))))))))))))))
ну і як там? кажуть що Київ трохи передвинувся, небагато, сантиметрів на 5-7 ближче до нас. чи брешуть люди, га?
якраз таке робити і треба. дідо буже знати що за ним спостерігають і можуть знову погрюкати у шибку тож буде сумліно малювати гарні, різнокольорові папірчики щоб усім було хАрашо і красіво
от саме на це вони і перетворюються. бо щось то те відовлікає то це, то розширювач потік то ще щось. але треба брати себе у руки та чухати двері далі
боюсь шо всім не хватить бо будуть час мінути в шибку грюкати ... тут монополія нужна . мабудь з куцопалами під хфірткою прийдеться сидіти ...
а мені на вечір на тєжку працю а з ранку купа справ які тре зробити. тож піду теж спати. бобраніч панство
Доброго ранку всім панам. На дворі +1,5 , без опадів. Оце сідаю "стучать" на китайозу. Я ще позавчора йому написав, вчора чекав що відпише, а він гад мовчить. Оце і буду зараз строчить на нього, що він рішив хорошого пана з України, кинути на доляри.
оце загорівся думкою дивлячись у вікно на трахтора,шо пора йому помінять поршнівку...нівкого немає комплекта(всі чотирі)за недорого,або на обмін на цікаві речі!?
Шо ви знаете. Если би я бил король, я би был богаче короля. Я б еще шил немного по ночах. Всем шалом. З шабатом вас. Піду їсти сєндвіч з хумусом.