Нічого Вам не посовітую бо з балонів робив або балони менші або буржуйки на фронт в обох випадках на запах було чхати. Думаю що промить з миючим засобом і просушить не завадить.
Доброго дня,цицькуєте а я весну шукаю,обїхав,Житомир нема,Хвастов нема,Миронівка теж не є,півстолиці тількишо проїхав ніц не видко,тільки густий наваристий туман
нажаль там профіль чавунки не того калібру бачте діду,для успішного бізнесу повинен бути асортимент товару чи послуг,ото в вашому випадку до снігу додайте туман та дощ в якомусь соусі і діли та надприбутки у вас підуть стрімко вгору
от бачте. ви діду самі кажете що тре розширювати асортимент а потім як я намагаюсь те зробити ви мене лякаєте тєжкою тюрмою та тупотіте ніжкамиі не даєте мені розширювати бізнес
до речі діду ану розкажіть нам усім кудиж поділась та славетна вузкокалійка яку та купа дибілів будувала стілько часу але так і не спромоглась зробити якісно. бо за той час що вони витратили та тою кількістью там можна було побудувати чотирьохполосну чавунку в обидва боки, повнопрофільну
Там різні нафтоподібні сполуки. Знать промити якимось відносно чистим бензином. Здебільшого бензин весь той смердючий мазут вимиє. Випалювати то сумнівна забава. Утвориться кіптява, і ще не відомо чого буде легше позбавитись..... А вже потім як камрад мовив: Взагалі то у промисловості від подібного промивають у такому порядку: бензином, розчинником для масляних фарб, потім спиртом, потім дистильованою водою. Просушка між стадіями 1-2-3 гарячим повітрям.
Там весь сенс промивки у тому, що стадії 1 та 2 промивають, а всі інші промивають від того, чим промивали (це не жарт).
якщо запахів не відчуваєте то нащо тоді нам усім голову морочите? вам не смердить то і добре а інші най не нюхають
Артем закриє форум на час апокаліпсису котрий, нагадаю, призначено на 11.47: Про всяк випадок, у разі апокаліпсису, увесь свій хабар заповідаю пану Беку. Прилад і лопати - пану Юнкерсу, а все спорядження малому Дітріху (він молодий, йому треба). Також, не можу не згадати про пана К.: "Шалом тобі, Шмулік!" (с) Це тобі за непереписаний на мене вміст клуні.