Всім добра. +1, похмуре небо, обіцяють суцільні дощі. Зрання був знатний смугастий сракопад - у всіх низинах пересуватись було можливо тільки на ковзанах. Гарний початок параноїдальної цицниці, тяпниці, та початку чергового кінця світу в москалів.
Доброго дня будьте здорові. За бортом +6 хмарно, сніг тане. Кажуть каліпсіс насуваеться, фсе вдребезгі? Тоді піду свиникам обмішки намолотю, а то дійсно вдруг каліпсіс а свиники голодні.
В піпелаца кузов просторий, а з пустим кузовом зара ніхто не їздить тож накидайте туди різного ммг та пралок з х, Короче о дванадцятій я в вас, пану К та А я все передам
пановеє питання. якої фірми змішувач у ванну якісний щоб ото поставив раз і років 10 чи більше до нього не касаєшся, тілько інколи прокладки міняєш
Майже неможливо таке. Ставив італійські, фірму не пам"ятаю. Рік і викидав, перейшов на фірму Зегора, пятий рік служить. І по грошах у три рази дешевше.
Оце з місяць тому міняв і не тому що зламавсь а тому що ремонтувати не змогли(спеціалісти всрані). Був Іспанський. Зараз самими надійними , шо у нас продают рахують Чеські. Брав ZERIX там дуже надійний переключатель душ-гусак.
У мене отака: https://armatura24.pl/pl/p/KFA-JASPIS-bateria-wannowo-natryskowa-nascienna-chrom-544-010-00/1647 - вже понад 10 років, тіки шланги міняв.
Вітаю пансто із п"ятницею! Карпо Герасимович. Ха. Оце й тобі і на! (с) Я не можу прийняти в цьому участь. У мене плани на суботу, постригтися треба, і кран на кухні полагодити.
Панове чим випалить чи вимить пропанові балони щоб не смерділи? Я вже розрізав осталось зварить до кучі та вварить в систему.
старий керенський стоїть. але там відірвався шланг душу. як не намагався полагодить нічого не виходе. та і шток один вже спрацьований. та воно і не дивно, бо років вже з 35 стоїть
катай до мене. бо мені теж тре змішувач міняти та заразом я за це тебе пострижу красиво. треж нарешті навчитись стригти а тебе нешкода