Провода так червоний і чорний, якась коробочка як сірникова, ні кнопок ні чого нема і кабель з міні юсб на кінці
Ото добре, що моя туточки не буває.... Бо ще тіко кєрхера на кухні бракувало На справді є давня така рацуха замість олдскульної приспособи з пивних кришок (також гарна штука), яку показав камрад вище .... Береться стара дрібна тертка, і у залежності від її якості або згинається щоб тримати було добре, або огинається навколо такої ж стомленої кухонної дерев'яної лопатки....
Дівчата, бійтесь чоловіків, в яких руки не зі сраки. Вони завжди будуть усе лагодити, а не купувати нове.
Вийшов в поле за городами, грунт розмерзся тільки на 5 см. Глибше бетон , заспокоївся тай почвалав до хати мяти канапу, подивлюсь міс марпл, агати крісті
Поки дійшов туди і назад городами мало не гепнув кілька разів, дуже ковзько в багні. Отаку євробляху треба. .
Це мав мені прийти фм трансміттер, вже розібрався, це блок живлення від 12в машини , для авторегістратора.
та поки що апеляційний скасував те що на мене навісили, за відсутністю правопорушень. А що він далі навидумує за свинство хз
Хороша річ , не знав що такі є. Треба собі прикупити, бо коли працює реєстратор радейко можна вимикати,
Моя помилка, думав що фільтр, а це перетворювач напруги. В знайомого значить під капотом перетворювач був, бо в салон дві клеми заведжено було.
Універсальний блок живлення - понижаючий перетворювач. Вхід від 12 до 30 вольт перетворює у вихід 5 вольт 2,5 ампера. Імпульсний, можливо з не поганою фільтрацією. Підійде для зарядки від акумів телефонів, планшетів та т.п. Можливо тра замінити штекер з мини-юсб на мікро-юсб.