А що це ви раньше не казали, я робив порядки, та повикидував різних лєктронних з 80 тих. зараз подиввлюсь за однією штукою, десь совалась, може вам підійде.
нуу як сказати))) у дівок на ямках диньки пригскок, добре пахнуть, усмішку тобі роблять а от дядьків наберещ (як пан К) їдуть, гудять,курють, бубонять, вередують!
На фото останній учасник бою під КРУТАМИ і взагалі останній живий ветеран УНР, Матвій ДАНИЛЮК. Пан ДАНИЛЮК прожив 103 роки і помер у 1994 році на Горохівщині (Волинь). Шана Героям. ------------------------------------ Кажуть, що він ще за СРСР з усіма вітався "Слава Україні". А на 50-річчя УПА (1992 рік) їздив Гороховом на бричці (це йому було 100 років). Це ж він міг тоді сказати сивочолим ветеранам УПА: "Хлопчики, вас ще в проекті не було, коли я вже під Крутами сніг з порохом мішав".
сдидно це коли молодиця, три, в ліжку а сили попорать немає. оце дійсно соромно. а сказати що треба старі дзигарики то не соромно. яж не скажу що конче потребую гасові лямпи та кулемети
якщо я буду ще шукати за що тобі канчуків всипати то і вене руки заболять тебе шмагати і я заморюсь. а це неподобство що я через тебе ще і замореним буду