Так там нічого складного, повиставляйте банки. туман найде. бистро їх закатайте і все, до гешефта готові. Он моцкалі давно вже продають http://new-variant.ru/archives/93730
з ціною ще не визначились, крам спицифічний, сало на ринку та і реклями побільше треба бо багато ще незнають про таку гарну річ. що до того як набрати то треба щось накштал кулінарного шприця, великий з добрим отвором. от ним обережно набираємо туман та так само обережно спускаємо у слоїок і як тілько слоїок повний то відразу закатуємо і до льху щоб незіпсувався. отакоєот
у мене дороге, як м'ясо, так ніби його з Єрусалиму возють; то беру тонке переробляю на "козацьку закуску".
Та він трохи далеченько - поки втуди дочапаю, то геть зголоднію і почнеться ломка, а поки домів, то з голоду усе з'їм. І сенс пхатись втуди-сюди? Тра в суботу зробити ревізію сала в місцевих дилерів.
не тілько у вашій. тая монтана була самий гоноровий дзигарик. як ти мав монтану, та був одягнутий у джинсти то всьо, усі дівчата твої