всі Буднярі пхають на єлектрокобилі до пана Ю . в середині салону старейшина(котра на 5 років молодша за всіх) фух, заржав аж собакевича перелякав)))
- Що це?! - Куцопал. - Який в біса куцопал! То зенітка!! І хто це сказав? (с) Всім добра. За бортом +1, є трохи туману. Шамани обіцяють рибну погоду цілий день - дрібні дощі, дощі, та просто дощі.
Доброго ранку шановному панству!Розвиднилось,дощу немає,жду сніг,кажуть сіноптіки аж у вівторок перші морози... +3С
вітаб панство. ще трохи і додому з тєжкої праці. на дворі тепло та затишно, відлига хоч вночі трохи підтряхло, калюж нема але то явище тимчасове вдень знова зявляться
Доброго ранеу паньству. На дворі +2, вночі притрусило сніжком. Треба собі придумати роботу, бо вже щось нуджусь. Напевно розберу і реставрую ту залізяку, що мені наподарував пан К.
То сказав Остап Вишня. Доброго ранку. Дійсно, у повітрі висить паморозь то можна слухати парк і річку, а не машинерії.
Пана Художника з Днем народження! Здоров'я та удачі в усьому! Раріків під катушку! Всю громаду з ранком. +1, туман, добре хоч дощ скінчився
нарешті вдома. ледь дочовнав бо слизько дуже, в ночі трохі мінусу дало то калюжі попідсихали але йти ще гірше стало. отже кава під цигарку та до справ різних пана Художника з мининами. ростіть мені красиві та товсті як ціля візор
В7 доброго ранку! Знов ці рибні дні бабака ...+5 В Дніпрі воду штовхають всі каскади бо відлига. Тожбо, з пірнанням мабуть трохи почекаю, бо каламуть та велика швидкість польоту _) О тже, ранкова кава та до рибних справ !!!