не тіх, не других, а сплячих _) на тому тижні вкололи кровосіси кофеїну, приїхав додому, спав, як немовля _) відправляйте запчастини Дітриху, він їх наново зшиє, буде котярі карашоТАкрасіва _)))
ой вей такі договорімся, ваше станєт нашім при усьом вашем желанії і єщьо должні будєте такі та шо била але чуть дешевле от той что хатітє такі маю крузера на вашу доплату
Сонечко з обіду сяяло, хоч дошки троха шліфонув !!! Завтра буду збирати полички , добре, хоч синку нас нагодував _))))
нехай беруть, я якраз вище накнопав трохи ліповий шлях до володінь пана, там його і візьмуть) а нам більш буде) слушна думка! і лантушок заплічима вже порожній висить)))
добре згоден, пан К засвідчує найчисту оборутку 19го. тож у підсумку : 11.111грн + крузер! мені. Вам: пакую Федю!
Доброго вечера всім. Думав, що буду грести вечером сніг, але дощик зробив за мене всю роботу. Якщо вночі буде морозець, то зранку буде сракопад, а травматологи будуть мати свіжий гешефт.
у вас повинні бути отакі: мужик на прийомі у терапевта каже: яйця щось болять, ----- той аа, зараз направлю вас до хірурга, хай гляне. --- хірург подивився , щас відріжем і всьо буде нормально, болі уйдут. Мужичок зривається і назад в терапію, дохтур, він мені їх відрізати хоче. Терапевт: ох вже ці різники, нате, ковтніть таблеточку(мужичок ковтає), щас через пів годинки самі відваляться.